Kecskeméti idősek kapnak füstérzékelőket

2023. 11. 09., 20:00
Ötven füstérzékelő beszerelése kezdődött meg kecskeméti idősek lakásaiban a Somogyi Elektronic Kft. felajánlásának és a Bács-Kiskun Vármegyei Tűzoltószövetség támogatásának köszönhetően. A biztonsági berendezéseket még a nyáron kapta a CédrusNet Kecskemét.

Július 5-én a Somogyi Elektronic Kft. felajánlásának és a Bács-Kiskun Vármegyei Tűzoltószövetség támogatásának köszönhetően a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Tűzmegelőzési Bizottsága nevében ötven füstérzékelőt adott át Gyapjas János tűzoltó ezredes, Kristóf András, a Bács-Kiskun Vármegyei Tűzoltószövetség elnöke és Hoffmann Géza, a Somogyi Elektronic Kft. üzletfejlesztési vezetője Simon Szabolcsnak, a CédrusNet Kecskemét képviselőjének.

A fűtési szezonban hasznos berendezéseket olyan idősek kapják, akik igényelték azokat, de a programhoz egy játék is kapcsolódott.

Húsz darab füstérzékelőt már kiosztottunk tagjaink között egy Facebook-játék keretében, amelyben az idősödésről tettünk fel kérdéseket
— tájékoztatta a hírös.hu-t Simon Szabolcs, a CédrusNet Kecskemét marketing és kommunikációs koordinátora.

Ma egy sajtótájékoztató keretében Ádám Péterné, a CédrusNet Kecskemét egyik aktív tagja is megkapta az adott esetben életmentő készüléket, amely erőteljes hanggal jelzi azt, ha a lakásban jelen van a szén-monoxid. Szerkesztőségünk megtudta azt is, hogy a készülék beszerelése ugyan egyszerű, de ha szükséges, a CédrusNet munkatársai segítenek benne.