Címke: Cédrusnet Kecskemét
Keresés
Dátum választó
Rendezés
12 találat
2023.03.23

Időslátogatók vették át tanúsítványaikat

„Az időslátogató az a szilárd és megbízható társ a mindennapokban, aki csendben és türelmesen kísér bennünket végig az időskor nehéz napjain” – hangzott el ma (csütörtök) délután a Cédrusnet Kecskemét Kápolna utcai központjában, ahol tizenhét időslátogató vehette át tanúsítványát, a háromhetes képzés végén.
2023.02.20

A CédrusNet Kecskemét Program és a Hírös Cédrus Egyesület is csatlakozik a társadalmi igazságosság világnapjához

Bármennyire is nem szeretnénk, de az életkor befolyásolja gondolkodásunkat (sztereotípiák), azt, hogy hogyan cselekszünk (diszkrimináció) és érzünk (előítéletek) másokkal és önmagukkal szemben. Az életkor szerinti negatív megkülönböztetés (ageizmus) egyaránt érinti a fiatalokat és az időseket, idősödőket. Ez a megkülönböztetés mélyreható és negatív hatásokkal jár az idősebbek egészségére, jólétére, hiszen az időskori megkülönböztetés továbbra is komoly akadálya a társadalmi igazságosság és méltányosság megvalósításának.
2023.02.16

A biztos úr biztosan segít!

"Segítene, biztos úr?" címmel szervezett előadást a CédrusNet Kecskemét Egyesület a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitánysággal közreműködve a megyeszékhely Digitális Tudásközpontjában.
2023.02.15

Hogyan védekezzünk az internetes csalások ellen?

Napjainkban egyre több az internetes csalás áldozatainak a száma. Fontos emiatt, hogy minden apró részletre figyeljünk, például ha állítólagos kártyaletíltás miatt keresnek minket. A CédrusNet most a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitánysággal együtt hívta fel a figyelmet a veszélyekre.
2022.12.08

Idén karácsonykor a Te kívánságod is teljesülhet!

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Malom Központ és a Hírös Cédrus Egyesület jóvoltából jótékonysági játék indul. A gyerekeknek nincs más dolguk, mint hogy elküldjék, mire vágynak igazán az ünnepek közeledtével. Ha szerencsések, megtalálják a fa alatt.
2022.11.23

Korbarát Egyeteme lett Kecskemétnek

Korbarát Egyetem címet nyert a kecskeméti Neumann János Egyetem. A felsőoktatási intézmény a CédrusNet Kecskeméttel való együttműködése révén Magyarországon elsőként, a világon századikként csatalakozott az idősödő korosztályt támogató, őket az oktatásba minél inkább bevonni kívánó hálózathoz.