Középpontban a katedra – Dr. Freund Tamás előadása

2023. 11. 24., 15:34
Tegnap este Dr. Freund Tamás neurobiológus akadémikus előadásával folytatódott a Katona József Könyvtár nagy népszerűségnek örvendő, Középpontban a katedra című sorozata.
A galéria 9 képet tartalmaz

A hat alkalomból álló, más-más tematikájú előadás mindegyike elméleti és gyakorlati segítséget jelent a pályán dolgozó pedagógusoknak. A részvétel a város támogatásával mindenki számára nyitott és ingyenes.  A Kecskeméti Tankerületi Központ jóvoltából a pedagógus pályán dolgozóknak az egyes alkalmakon való részvétel beszámítható a hétévente kötelező 120 órás továbbképzési keretbe.

A sorozat harmadik meghívottjaként tegnap este Prof. dr.Freund Tamás neurobiológus, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke tartott nagy érdeklődéssel kísért előadást a művészetek alakította belső világ és az információrobbanás kreatív gondolkodásra  gyakorolt hatásáról. A nemzetközi hírnevű tudós elmondta: Gimnazista kora óta a mai napig szaxofonozik és klarinétozik, illetve kórusban énekel. Neki a zene segít a kreativitását megőrizni és működtetni. Az előadásról bővebben Múzsa magazinunkban számolunk majd be.