Március 15. - Kecskemét polgármestere a kiskőrösi megemlékezésen

2023. 03. 15., 15:45
Mindenekelőtt a hit megtartásával, a családunk egyre szorosabb együttműködésével, szövetségesekkel, kitartással, erővel, lélekkel és szeretettel tudunk szabadnak megmaradni itt, a Kárpát-medence közepén – mondta Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere Kiskőrösön, a március 15-ei megemlékezésen.

Március 15. a szabadság szeretetét jelenti. A szabadság, a nemzetünk, a hazaszeretetünk, az otthonunk védelme, biztonsága, a családunknak, a keresztény értékrendünknek a biztonsága mindennél fontosabb – mondta Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere Kiskőrösön, a március 15-ei megemlékezésen.

A polgármester kiemelte, az idei március 15-i ünnep nagyobb jelentőséggel, üzenettel bír, az orosz-ukrán háború árnyékában, hiszen szomszédos országként veszélyben vagyunk.

- Egy bölcs miniszterelnökkel és országvezetéssel folyamatosan vigyáznunk kell a békénkre, a biztonságunkra, hiszen nem szeretnénk ezt a maroknyi kis népet  bajba és elkeseredésbe sodorni – hangsúlyozta Kecskemét polgármestere.