MBA diplomaátadó ünnepséget tartottak a Neumann János Egyetemen

2023. 09. 08., 20:44
Péntek délután tartották az MBA üzleti mesterképzés diplomaátadó ünnepségét a kecskeméti Neumann János Egyetemen. A Campuson megrendezett ünnepi eseményen 37 hallgató vette át diplomáját.
Fotó: Bogdándi Ferenc
A galéria 61 képet tartalmaz

A Campuson rendezték meg péntek délután a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának MBA Diplomaátadó Ünnepségét. A 37 végzős hallgatót, akiket a diplomaátadóra elkísértek büszke családtagjaik is, az egyetem elnöksége köszöntötte és búcsúztatta. Két év kemény munkájának megkoronázás volt az ünnep, melyen elsőként dr. habil. Fülöp Tamás mondott beszédet.

A rektor elmondta, ez a mesterdiploma, és vele az elmúlt két év során megszerzett szakmai tapasztalatok, kiemelkedő minőséget és hosszútávú sikerességet, versenyképességet biztosítanak. Kiemelte, az MBA képzés igazi ékköve a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának, a most végzettek ezzel a valóban értékes diplomával a kezükben sokkal magabiztosabban, felkészültebben és felelősségteljesebben tudnak elindulni a szakmai sikerek, a karrierépítés útján.

Az MBA szakon végzett hallgatóktól társuk, Kiss Beatrix köszönt el. A megható, mégis humoros beszéd után következett a különdíjak átadása, az egyetem ugyanis minden évben külön díjazza a kimagasló tanulmányi teljesítményt.

Az oktatói beszédet Pázmándi Kinga, a Gazdaságtudományi Kar egyetemi docense mondta, aki a teljesítmény, az egyensúly és az ünnep hármasára építette köszöntőjét. Hangsúlyozta, mindaz, amivel egyetemi tanulmányaik során igyekeztek felvértezni a hallgatókat, igen jól hasznosíthatók a civil életben is. Következett a diplomák átadása, az ünnepi eseményt pedig dr. Kárpáti József dékán beszéde zárta, aki azt kérte az ünnepeltektől, soha ne felejtsék el azt, hogy még van mit megtudni a világról. A tudásszomj oltásának soha nincs vége, továbbra is tartsanak lépést azzal, ami körülöttük történik.