Címke: Neumann János Egyetem
Keresés
Dátum választó
Rendezés
4 találat
2024.05.07

10 éves az NJE Gazdaságtudományi Kara

Napra pontosan 10 évvel ezelőtt, 2014. május 7-én született meg a döntés, hogy Kecskeméten az egyetemmé válás egyik fontos lépéseként Gazdaságtudományi Kar (GTK) és új, közgazdaságtudományi képzési program kerüljön megalapításra. Ezzel a Neumann János Egyetem műszaki és agrár képzési területei gazdaságtudományi profillal bővültek, kiegészítve a kecskeméti felsőoktatás portfólióját.
2024.05.07

Kirendeltséget nyitott Dubajban a Neumann János Egyetem

Állandó képviselettel lesz jelen Magyarország leginnovatívabb egyeteme az Egyesült Arab Emirátusok legnépesebb és legfejlettebb emírségében Dubajban. A kirendeltség létrehozása illeszkedik a Neumann János Egyetem azon rövidtávú fejlesztési koncepciójába, amely szerint az általa elérni kívánt 5000 fős hallgatói létszámot legalább 20%-ban nemzetközi hallgatók toborzásával oldja meg.
2024.04.25

Lányok Napja a Neumann János Egyetemen

Tartalmas kerekasztal-beszélgetéssel és izgalmas bemutatókkal várta a középiskolás lányokat a Neumann János Egyetem április 25-én a Lányok Napja elnevezésű program keretében, melyet kilencedik alkalommal rendezett meg az intézmény. A rendezvény célja, hogy a lányok körében is népszerűsítsék a mérnöki és informatikai szakokat. Idén 31 középiskolás diák vett részt a témanapon, akik az ország különböző pontjairól érkeztek az eseményre.
2024.04.25

Elstartolt az első Kecskeméti Ifjúsági Fesztivál

Kezdetét vette az első alkalommal megrendezett, háromnapos Kecskeméti Ifjúsági Fesztivál. A megnyitó ünnepségre ma (csütörtökön) reggel a Kecskeméti Neumann János Egyetem CAMPUS-án került sor. A fesztiválon nem csupán a helyi egyetemisták, középiskolások vesznek részt, hanem 130 határon túli fiatal is itt vendégeskedik. A következő napokban workshopok, kiállítások, sportprogramok, labor látogatások, műhelymunka, táncház és több koncert is várja a fiatalokat.