Megjelent a Hírös Gazdaság legújabb száma

2023. 05. 31., 16:34
Megjelent a Hírös Gazdaság új, összevont tavasz-nyári száma. A Kecskeméti Médiacentrum kiadványa a Dunszt Sportcsarnok közelmúltbeli átadása kapcsán – sok egyéb téma mellett – sorra veszi az utóbbi 10 év kecskeméti taós eredményeit is.

Szerdától elérhető a friss Hírös Gazdaság. A magazin címlapsztorija idővonalon ábrázolja az utóbbi tíz év azon kecskeméti sportberuházásait, amelyek helyi vállalkozások taotámogatásainak segítségével születtek meg. A népszerű adó-hozzájárulási forma helyi népszerűségét mutatja, hogy a számos fejlesztésnél megjelent 1,5 milliárd forintos forrás összességében 5 milliárdnyi értéket teremtett városunkban.

A lap egy másik húzócikke pedig a tavalyi útépítési bumm folytatását elemzi. Az írás a legfontosabb projekteket sorolja fel, annak ismertetésével, hogy hol tart a kivitelezés így nyár elején, s mikor várható egy-egy szakasz átadása.

Az aktuális szám további témái között Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter elmondja, miért tervez itt hosszú távon a Mercedes; ismertetjük a P-Development kapacitásbővítő beruházását; tisztelgünk a 10 éves Sheraton hotel előtt; beszélgetünk a HUFBAU-Akker új ügyvezetőjével. Természetesen ezúttal sem mentünk el a színes témák mellett: helyszíni riportot hoztunk hazánk legnagyobb – Kecskemét-közeli – spárgagazdaságából, és beszélgettünk az ország egyik legismertebb kvízgurujával, aki szintén földink.

Az ingyenes magazin a Kecskeméti Médiacentrum szerkesztőségében személyesen beszerezhető munkaidőben, vagy letölthető pdf-formátumban a magazin honlapjáról.