Mindenkire szükség van hétfőn a sikerhez

2024. 05. 19., 10:36
A bajnoki döntő második felvonása következik május 20-án, hétfőn 20.15-kor a Messzi István Sportcsarnokban. A kék oroszlánok pénteken nagy diadalt arattak, ám mindez akkor fog sokat érni, ha hazai pályán is felül tudnak kerekedni a címvédő Haladáson.

Egészen elképesztő, amit az elmúlt hónapokban az SG Kecskemét Futsal csapata bemutat, hiszen a felsőházi rájátszásban erőn felül teljesítve lettek másodikak, majd most a bajnoki döntőben rögtön az első meccsen elvették a sokkal esélyesebbnek tartott szombathelyiek pályaelőnyét.

Május 20-án, hétfőn 20.15-kor újabb lépést tehetnek a kék oroszlánok a végső siker felé, de ehhez maximális koncentráció kell Dávid és Góliát csatájában, na és persze a kecskeméti drukkerek segítsége is kelleni fog.

Marko Gavrilovic sportigazgató: Egy kisebb csodát hajtottunk végre pénteken Szombathelyen. A hazai pálya előnyét szeretnénk hétfőn megragadni, de észnél kell lennünk, mert a futsalban gyorsan tudnak változni a dolgok. A Haladás biztosan kettőzött erővel fog küzdeni, hogy egyenlítsen a párharcban. Hiszek benne, hogy van olyan erős karakterünk és csapategységünk, hogy jól tudjuk kezelni ezt az éles szituációt. Apró finomhangolásokkal készülünk a második ütközetre, hogy még jobb teljesítményt tudjunk bemutatni, ami szükséges is lesz az újabb sikerhez. Mindent meg fogunk tenni, hogy megszerezzük a második győzelmet. A kecskeméti szurkolók szeretete sokat fog nekünk segíteni. Bízom benne, hogy szép számmal ki fognak kilátogatni, mert az a plusz energia, amit tőlük kapunk, az életbevágóan fontos lesz.

SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE

Férfi futsal NBI döntő, 2. mérkőzés

2024.05.20., hétfő 20.15 @ Messzi István Sportcsarnok

Az egyik csapat három győzelméig tartó párharc állása 1-0 az SG Kecskemét Futsal javára.

A bajnoki döntő további menetrendje

2024. május 20., hétfő

20:15 SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE

Helyszín: Messzi István Sportcsarnok

A mérkőzést a Duna World élőben közvetíti.

2024. május 23., csütörtök

20:00 Haladás VSE – SG Kecskemét Futsal

Helyszín: Haladás Sportkomplexum

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Ha szükség lesz negyedik vagy ötödik mérkőzésre:

2024. május 27., hétfő

20:00 SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti

2024. május 30., csütörtök

18:00 Haladás VSE – SG Kecskemét Futsal

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Forrás: scoregoal.hu