300 millióból fejlesztett a Hetech Trend Kft.

2023. 01. 19., 14:59
Komplex technológiai beruházás valósult meg tavaly a kecskeméti Hetech Trend Kft-nél. A cég telephelyén egy 1635 négyzetméteres raktárcsarnokot építettek fel, valamint egy új lézervágó berendezést is sikerült beszerezni.
Fotó: Molnár H. Boglárka
A galéria 27 képet tartalmaz

Mértani pontossággal szeli a lemezeket az a lézervágó, amely a Hetech Trend Kft. telephelyén kezdte meg működését egy komplex beruházás eredményeként.

A projekt egyik eleme volt a modern gép megvásárlása.

- Gyártástechnológiai folyamatainkat, valamint a gyártási kapacitásainkat egy új lézervágó gép berendezés megvásárlásával és üzembe helyezésével fejlesztettük. Ez egy PTL 4001-es típus lézervágó berendezés, amivel a gyártott termékeink minőségét, valamint a gyártási folyamataink gyorsaságát tudjuk jelentősen növelni - nyilatkozta a Kecskeméti Médiacentrumnak Szondi Gyula, a Hetech Trend Kft. gyártástechnológusa.

A lézervágó mellett sikerült egy 1635 négyzetméter alapterületű raktárcsarnokot is kiépíteni, ami nagyban segíti a partnerek gyorsabb, minőségi kiszolgálását. A fejlesztést az elégedett vevői kör folyamatos bővülése tette indokolttá. A cégnek fontos szempont a munkahelyek megtartása is.

-A tavalyi évben 5 új munkavállalót sikerült a közel 100 fős létszámunkhoz pluszban fölvenni. Ezek a fejlesztések elősegítik azt, hogy a meglévő munkaerő állományunkat megtartsuk és egy versenyképes munkakörnyezetet biztosítsunk számukra - nyilatkozta Szondi Gyula.

A beruházás 208 millió forintos Európai Uniós támogatás, illetve a mintegy 90 millió forintos önerő révén valósult meg.