Negyven éves az Autóflex-Knott Kft.

2022. 12. 09., 17:50
Negyven évvel ezelőtt egy garázsban két fővel indult el az Autóflex-Knott Kft. története. A jelenleg legnagyobb helyi, magántulajdonban lévő ipari vállalkozásnak számító cég pénteken megünnepelte az elmúlt évtizedek eredményeit. A vendégek nemcsak a kadafalvi telephelyet, hanem a többi leányvállalatot is megismerhették.
Fotó: Bogdándi Ferenc
A galéria 15 képet tartalmaz

Partnereit és munkatársait látta pénteken vendégül a negyven éves Autóflex-Knott Kft. kadafalvi telephelyén. A város nevében Gaál József köszöntötte az 1982-ben két fővel elindult családi vállalkozást. Az alpolgármester szerint magyarországi viszonylatban elképesztően szép pályát járt be a cég.

Tényleg egy olyan minta és követendő példa, amit mindenkinek érdemes tanulmányozni. Egy garázsból indult az egész cég utánfutókkal, vonóhorog-készítéssel és ma Kecskeméten a legnagyobb helyi, magántulajdonban lévő ipari vállalkozássá nőtte ki magát
— emelte ki Gaál József alpolgármester.

A cég elvitathatatlan eredményei közé tartozik, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idei TOP100-as kiadványának listáján a 9. helyen szerepel.

A vendégek egy egész napos gyárlátogató programon vehettek részt, amely során a cég leányvállalatait is megismerhették. A rendezvényen az ügyvezető igazgató, H. Szabó Sándor társa, Valentin Knott is részt vett.

Nagy küzdelem volt a Covid, de nagyon szépen áthidaltuk. Tulajdonképpen mindennapos újratervezés eredményeképpen a legnagyobb forgalmat bonyolítottuk le az életünkben. Ez az év még nincs befejezve, de úgy látjuk, erősebb lesz, mint a tavalyi
— mondta H. Szabó Sándor, az Autóflex-Knott Kft. ügyvezető igazgatója.

A kadafalvi telephelyen a présgépeket, élhajlító robotokat és dörzshegesztőket mind megnézhették a vendégek. Mára már szinte az alapanyagtól a késztermékig mindent a cég, illetve leányvállalatai állítanak elő.