Címke: Autóflex-Knott Kft.
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.04.09

Szijjártó Péter a KTV-ben

Kecskemétre érkezett Szijjártó Péter az Autoflex-Knott Kft. beruházásátadó ünnepségére. A külgazdasági és külügyminiszter a Mercedesnél is látogatást tett, majd interjút adott a Kecskeméti Médiacentrumnak. Kozák Polett ügyvezető-főszerkesztő kérdezte a KTV stúdiójában a helyi beruházásokról, illetve az Európai Unió aktuális kérdéseiről.
2024.04.08

Szijjártó Péter: a kormány számára fontos, hogy Kecskemét és Mercedes együtt fejlődjenek

• Kecskemétre érkezett Szijjártó Péter az Autoflex-Knott Kft. beruházásátadó ünnepségére. A külgazdasági és külügyminiszter a Mercedesnél is látogatást tett, majd interjút adott a Kecskeméti Médiacentrumnak. Kozák Polett ügyvezető-főszerkesztő kérdezte a KTV stúdiójában a helyi beruházásokról, illetve az Európai Unió aktuális kérdéseiről.
2024.04.08

Átadták az Autóflex-Knott Kft. új kecskeméti beruházását

Átadták az Autóflex-Knott Kft. új beruházását ma délelőtt Kadafalván. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az eseményen elmondta, a hazai autóipari vállalat 800 millió forint értékű fejlesztése az amerikai és az európai piaci részesedés növelését célozta, a kormány pedig 400 millió forinttal támogatta a nagyobb teljesítményű alkatrészek megmunkálására alkalmas gépek beszerzését. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester a beruházás kapcsán kifejtette a Kecskeméti Televíziónak, hogy az Autoflex 40 éves családi vállalkozás, amely lényegében elsőként jelent meg a Heliport Ipari Parkban, Kecskemét szintén elsőként létrejött ipari parkjában.
2022.12.09

Negyven éves az Autóflex-Knott Kft.

Negyven évvel ezelőtt egy garázsban két fővel indult el az Autóflex-Knott Kft. története. A jelenleg legnagyobb helyi, magántulajdonban lévő ipari vállalkozásnak számító cég pénteken megünnepelte az elmúlt évtizedek eredményeit. A vendégek nemcsak a kadafalvi telephelyet, hanem a többi leányvállalatot is megismerhették.