Orvosi és gyógyszertári ügyelet az ünnepek alatt

2022. 12. 23., 19:30
Megváltozik az ünnepek alatt a látogatási rend a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban. A sürgősségi betegellátás és a fekvőbeteg ellátás rendje azonban ugyanolyan lesz az intézményben az ünnepek alatt is, mint eddig. Nyitvatartási időn túl pedig a Szent Benedek EuroPatikában, a Kápolna úton válthatjuk ki a szükséges gyógyszereket.

Megváltozik az ünnepek alatt a látogatási rend a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban. A fekvőbetegeket december 24-én, 25-én és 26-án délelőtt 10 és 12 óra között, 27-én pedig délután fél 4 és fél 6 között lehet látogatni.

A járóbeteg-ellátás december 24-e és 26-a között szünetel, a járóbeteg-szakellátás szakrendelései, gondozói és diagnosztikai egységei, valamint a Tüdőgondozó és szakrendelései is zárva tartanak. A Rendelőintézet szakrendelései és diagnosztikai egységei, a Bőrgondozó Intézet és a Tüdőgondozó december 27-e és 30-a között munkanapokon reggel 7 és 12 óra között tart nyitva.

Az Onkoradiológiai Központ járóbeteg ellátása az év hátralévő idejében a megszokott munkarendben dolgozik. A sürgősségi betegellátás és fekvőbeteg ellátás rendje változatlan intézményükben az ünnepek alatt is.

Az ünnep ideje alatt azonban a gyógyszertárak is zárva tartanak, ügyeletet csak kevés helyen találhatunk. A nyitvatartási időn túl a Szent Benedek EuroPatikában, a Kápolna úton válthatjuk ki a szükséges gyógyszereket.

Érdemes előtti tájékozódni, hogy hol tudunk gyógyszert kiváltani a karácsony ideje alatt.