Podcast: Vágó Leventével, a KTE csapatkapitányával beszélgettünk

2023. 05. 11., 10:32
Vágó Leventével, a Kecskeméti TE focistájával beszélgettünk a Hírös Podcast legújabb epizódjában. A KTE csapatkapitányát pályájáról, Kecskemétre vezető útjáról, itteni élményeiről és természetesen a Fradi elleni szombati meccsről kérdeztük.

Vágó Levente Szegeden született, igazi sportfamíliába. Már 16 évesen a NB III-ban rúgta a bőrt. Egy gerincsérülés miatt hosszabb időt ki kellett hagynia, de sikerült felépülnie és azóta a profi labdarúgásnak szenteli az életét. Több klubot is megjárt Veszprémtől Zalaegerszegig, Szigetszentmiklóstól Szegeden át Mosonmagyaróvárig az NB II-ben. Végül 2019-ben igazolt az akkor harmadosztályú Kecskeméthez, ahol azóta csapatkapitányként élte át az NB I élbolyába ívelő sikereket.

Mi lehet a KTE sikerének titka? Milyen sajátos edzésmódszereket alkalmaznak? – többek között ezekről is kérdeztük Leventét. És természetesen terítékre került a Fradi elleni szombati összecsapás is. Hogyan készülnek erre a mérkőzésre? Mi lehet a tétje csapat- és egyéni szinten? Hogyan élik meg az elmúlt két fordulóban elszenvedett vereséget? Számít-e, hogy a Fradi már biztos bajnokként lép pályára a Széktói Stadionban?

Vágó Levente kereken 30 éves, egy 7 hónapos kislány boldog édesapja. Családjáról, szabadidejéről is mesél az interjú végén.

A teljes podcast itt hallgatható meg: