Scoregoal: startol a felsőházi rájátszás

KÖZLEMÉNY
2024. 02. 22., 08:08
Pénteken 18:30-kor a DEAC ellen kezdi meg a felsőházi rájátszást az SG Kecskemét Futsal a Messzi István Sportcsarnokban.

A kék oroszlánok a héten már a Magyar Kupában találkoztak a cívis városiakkal, és annak a mérkőzésnek a végén végül a DEAC örülhetett. A kecskemétiek most mindent megtesznek, hogy feledtessék a kupától való búcsút, és természetesen a győzelem lebeg a szemük előtt annak ellenére is, hogy most sincs könnyű helyzetben a szakmai stáb.

Marko Gavrilovic sportigazgató: Egy nagyon fontos meccs áll előttünk. Sorolhatnánk a problémákat, amelyek minket kínoznak, de inkább a megoldásokat keressük, hogy győztesen tudjunk elrajtolni a felsőházban. Talán Haász már pár percet tud nekünk segíteni ezen a találkozón. Nagyon bízok ebben. Bencsik ugyan Debrecenben visszatért három hónap után, de most ismét kérdőjeles a szereplése. Mindent megteszünk és felkészülünk maximálisan, hogy hazai pályán megörvendeztessük szurkolóinkat. Úgy gondolom, hogy képesek leszünk a győzelemre, ehhez az első pillanatoktól kezdve harcolunk a végsőkig.

SG Kecskemét Futsal – DEAC
Férfi futsal felsőházi rájátszás, 1. forduló
2024.02.23., péntek 18:30 @ MESSZI ISTVÁN SPORTCSARNOK
Live Stream a klub YouTube csatornáján lesz elérhető.