Scoregoal - Újra Debrecenben kell a legjobb formát elővenni

KÖZLEMÉNY
2023. 02. 22., 11:15
A múltheti kupacsata után már felsőházi bajnokin látogat a DEAC-hoz az SG Kecskemét Futsal alakulata.

Hosszabbítás után, nagy csatában tudtak győzni a kék oroszlánok a múlt héten Debrecenben, így a legjobb nyolc között tudhatják magukat a Magyar Kupában. Az, hogy a negyeddöntőben kivel kell összecsapniuk, az majd jövő héten szerdán derül ki, ugyanis akkor fognak sorsolni az MLSZ székházában.

Ám addig is van mire fókuszálnia a szakmai stábnak és játékosoknak, hiszen a világbajnoki selejtezők előtt már elrajtolnak a felsőházi küzdelmek is. A sorsolás pikantériája folytán az SG Kecskemét Futsal a DEAC ellen kezdi meg pénteken a sorozatot.

Marko Gavrilovic sportigazgató várakozásai: Szeretnénk megismételni a kupában elért eredményt, és győzni ismét Debrecenben. Ez a feladat azonban nagyon nehéznek ígérkezik, hiszen megtapasztalhattuk már többször is, milyen jól szervezett csapat a DEAC. A legutóbbi sikerből kell erőt merítenünk, fontos lenne, hogy jó szájízzel tudjuk kezdeni a felsőházi küzdelmeket. Mindenki pontosan tudja, hogy a maximumot kell nyújtanunk, ha szeretnénk céljainkat elérni. Bízom a csapatban, és hogy három ponttal térhetünk majd vissza Kecskemétre.

DEAC – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI, felsőház 1. forduló
2023.02.24., péntek 18:30
DESOK Csarnok – Debreceni Egyetemi Sportaréna