SG Kecskemét Futsal: a három pont bezsebelése a cél hétfőn az MFA ellen

2023. 01. 27., 09:39
Hétfőn 20:10-kor a Magyar Futsal Akadémia ellen folytatódik az alapszakasz az NBI-ben az SG Kecskemét Futsal számára.

A két gárda kecskeméti összecsapásán 6-0-ás hazai győzelem született, és a három pont bezsebelése most is a cél a kék oroszlánok számára.

Az SG Kecskemét Futsal gárdája két rangadót is vívott a közelmúltban, és négy egységet szereztek, így a tabella 3. helyén állnak jelenleg.

Az MFA legutóbb a Rubeola FC Csömör ellen maradt alul 5-4-re, előtte viszont az ELTE-BEAC ellen arattak sikert. A pontvadászat 9. pozícióját foglalják el.

Marko Gavrilovic sportigazgató: Most egy kicsit több időnk van együtt készülni a kerettel, ami már régóta nem adatott meg. Rigó László és Darko Ristic nem tudott teljes értékű munkát végezni. Rajtuk kívül mindenkire számíthattunk, így sokkal jobb helyzetben vagyunk, mint az előző hetekben, hónapokban. A Magyar Futsal Akadémiát tehetséges fiatalok alkotják, és úgy gondolom, sokat fejlődtek az alapszakasz során. Biztos vagyok benne, hogy nagy energiákat fognak mozgósítani, hogy megnehezítsék a dolgunkat, ám mi szeretnénk érvényesíteni a papírformát, és megszerezni a fontos három egységet. Ha a maximumot nyújtjuk hétfőn ellenük, akkor ezt a küldetést is sikerrel fogjuk venni. Bízom a csapatban, és a sikerben.

Magyar Futsal Akadémia – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI alapszakasz 20. forduló
2023.01.30., hétfő 20:10
Budapest, SPORT11 Sport és Szabadidőközpont