SG Kecskemét Futsal: pénteken kezdődik a történelmi bronzcsata

2023. 05. 24., 09:51
Az SG Kecskemét Futsal története során először küzdhet NBI-es éremért. Pénteken 18:30-tól a Veszprém ellen kezdik meg a párharcot a kék oroszlánok a Messzi István Sportcsarnokban.

Hétfőn lezárult a felsőházi rájátszás a férfi futsal NBI-ben, és eldőlt, hogy a bronzéremért folyó küzdelemben a Veszprém lesz az ellenfele az SG Kecskemét Futsal együttesének.

A két gárda már nagyon jól ismeri egymást, hiszen a szezonban eddig hat alkalommal ütköztek meg egymással: az alapszakaszban és a felsőházban összesen négyszer, illetve kétszer a kupában. A statisztika kecskeméti fölényt mutat: 4 győzelem mellett egy döntetlen és egy vereség a mérleg.

A hírös városi klubvezetés az összes hazai meccset ingyenessé tette, így mindenkit arra biztatunk, hogy támogassa a helyszínen a bronzért küzdő kék oroszlánokat!

Marko Gavrilovic sportigazgató várakozásai az első összecsapás előtt: Nagyon motiváltan várjuk a bronzcsata pénteki rajtját. Szeretnénk megmutatni, hogy a Haladás és az MVFC mögött, mi vagyunk a harmadik a legerősebb csapat Magyarországon. Úgy gondolom, hogy a teljes szezon egészét tekintve megérdemeljük, hogy a dobogó harmadik fokára állhassunk, és érmet akasszanak a nyakunkba. Ehhez azonban még meg kell mutatnunk a következő hetekben is karakterünket. A legutóbbi mérkőzéseink nem úgy sültek el, ahogyan azt terveztük, ám ezek sem téríthetnek le minket az útról, amely végső célunk felé vezet. Hazai pályán egyértelműen a győzelem a célunk, ezzel lendületet szerezve a további megmérettetésekre. Szurkolóink támogatására különösen szükségünk lesz, ők adnak nekünk plusz erőt a Veszprém elleni párharcban!

A menetrend:

 • május 26. péntek 18:30 – Messzi István Sportcsarnok
  SG Kecskemét Futsal – Veszprém Futsal
 • május 29. hétfő 18:30
  Veszprém Futsal – SG Kecskemét Futsal
 • június 2. péntek 18:30 – Messzi István Sportcsarnok
  SG Kecskemét Futsal – Veszprém Futsal
 • június 5. hétfő 18:30*
  Veszprém Futsal – SG Kecskemét Futsal
 • június 9. péntek 18:30* – Messzi István Sportcsarnok
  SG Kecskemét Futsal – Veszprém Futsal
  *amennyiben szükséges lejátszani

SG Kecskemét Futsal – Veszprém Futsal
Férfi futsal NBI 3. helyért, első mérkőzés
2023.05.26., péntek 18:30
Messzi István Sportcsarnok

A párharc az egyik csapat három győzelméig tart.

Live Stream a klub YouTube csatornáján lesz elérhető.