Címke: NBI
Keresés
Dátum választó
Rendezés
194 találat
2024.03.30

Fordulatos mérkőzésen döntetlent játszott a KTE

Az OTP Bank Liga 26. fordulójában az MTK vendége volt a KTE. A fiúk fordulatos mérkőzést játszva egy pontot szerezve térhettek haza a fővárosból. Szabó Istvánnak több hiányzója is volt ezúttal, nem került meccskeretbe Lukács, Májer és Banó-Szabó sem, ahogy a régóta hiányzó Nikitscher és Nagy sem. Az első helyzet a hazaiak előtt adódott, Antonov […]
2024.02.04

Fontos mérkőzéssel indul a tavasz Mezőkövesden

Az OTP Bank Liga 18. fordulójában Mezőkövesdre látogat a KTE csapata vasárnap 15 órás kezdéssel az év első tétmérkőzésén. Kellemetlen ellenféllel találkoznak a nyitányon, mely ellen minden tudásukra szükség lesz, ha jó eredménnyel akarnak hazatérni.
2023.12.17

Nagyot küzdve ponttal zárta az évet a KTE a DVSC ellen

A KTE csapata hazai pályán a Debrecennel csapott össze idei utolsó mérkőzésén az OTP Bank Liga 17. fordulójában. Küzdelmes mérkőzést vívtak a csapatok, melynek végén megosztoztak a pontokon. Banó-Szabó Bence visszatérése után azonnal góllal szállt be.
2023.07.23

Kovács Kolos az U19-es válogatottban

Vasárnaptól keddig az U19-es válogatott edzőtáborában mutathatja meg magát csapatunk fiatal játékosa, Kovács Kolos. A nemzeti csapat programjában ezúttal mérkőzés nem szerepel, egy összetartáson ismerkedhet meg a nemzeti csapat légkörével játékosunk. Kovács Kolost nyáron szerződtettük a Ceglédi VSE-től, azóta minden felkészülési meccsén játszott az NB I-es csapatnak, a Honvéd ellen már gólt is szerzett.
2023.05.21

Utolsó idegenbeli meccsét Újpesten játssza a KTE

Az OTP Bank Liga 32. fordulójában utolsó idegenbeli mérkőzését Újpesten vívja a KTE csapata ma 17 óra 30 perctől. A lila derbin garantált a jó hangulat, hiszen hazai és vendég oldalon is sok néző várható. A KTE már biztosan érmes és nemzetközi kupainduló, ezzel együtt Szabó István és játékosai ugyanolyan elánnal készülnek a hajrára is, hiszen meg akarják szerezni az ezüstérmet.
2023.02.04

Kemény körülmények között szerzett pontot Pakson a KTE

Az OTP Bank Liga 18. fordulójában a Kecskeméti TE a Paksi FC vendége volt. A találkozó nem a látványos játékról, hanem inkább az viharos erejű szél miatt maradhat emlékezetes, mely alaposan próbára tette a csapatokat. A látottak alapján reálisnak mondható eredmény született a pontosztozkodással.