A Szociális Közalapítvány majálisa a Városháza díszudvarában

2024. 05. 22., 19:12
Ma (szerda) délután tartotta meg majálisát a Városi Szociális Közalapítvány a Kecskeméti Városháza díszudvarán. Az eseményre kétszáz szépkorút vártak, akiket verses műsorral és zenei élménnyel ajándékoztak meg.
Fotó: Banczik Róbert
A galéria 24 képet tartalmaz

A közösségépítés volt az egyik fő célja annak az eseménynek, amelynek keretében a Városháza díszudvarára invitált a Városi Szociális Közalapítvány mintegy 200 időskorút. A vendégeket kedves szuvenír várta, majd Szemereyné Pataki Klaudia polgármester köszöntötte őket. Ezt követően vette kezdetét a zenés-verses műsor, amelyen a Pirossapkások Zenekar szórakoztatta a résztvevőket.

A szervezet elnöke, Horváth Attiláné igazi különlegességként emelte ki a rendezvény kínai zenei élményét. A gyönyörű hangú énekesi kínai dalok mellett magyar népdalokat is előadott a közönségnek.

A csodálatos helyszín, a kellemes időjárás is kedvezett a programnak, amelynek szervezési munkáiért a polgármester külön köszönetet mondott a Városi Szociális Közalapítvány elnökének, majd meghívta őket a város közeljövőben kezdődő színes, kulturális rendezvényeire is.