Szombaton újra nyit a Kecskeméti Fürdő

2023. 09. 07., 12:32
Szeptember 9-én, vagyis szombaton ismét látogatható lesz a Kecskeméti Fürdő. Ekkorra ugyanis befejeződnek a karbantartási munkálatok. Ezzel egy időben a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark az idei évre már bezár.

Augusztus 28. és szeptember 8. között került sor a Kecskeméti Fürdőben a kötelező éves karbantartási munkákra. Jelenleg még a fürdő zárva tart, azonban a kikapcsolódni vágyók a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkot, vagyis a strandot használhatják. A strand a fürdővel megegyező nyitvatartási rend szerint, 6-21 óra között látogatható.

A munkálatok során a fürdő medencéit leeresztették, hogy teljes mértékben kitisztíthassák azokat. Csak ezután következett a medencék visszatöltése. Karbantartási munkálatokat végeznek a szauna világban, és tisztítják a közlekedő folyosókat is. Az éves karbantartási munkák azt a célt szolgálják, hogy az odalátogató vendégek minél magasabb minőségű szolgáltatást kapjanak.

Tehát szeptember 9-én, vagyis most szombaton a fürdő minden szolgáltatása ismét használható lesz. Minden hasznos információ megtalálható a kecskemetifurdo.hu oldalon.