Címke: nyitás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.10.11

Honnan érkezik a tiszta víz? Az Erőművek Éjszakáján minden kiderül!

Izgalmas, a nagyközönség előtt elzárt erőművi területekre enged bepillantást az idei Erőművek Éjszakája október 27-én. Az országos rendezvény keretében Kecskeméten a BÁCSVÍZ Zrt. ritkán látott vízműtelepe is megnyitja kapuit, hogy bemutassák a várost és három másik vármegyét is ellátó energia útját és azt, ami mögötte van. A programok ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek - írja közleményében a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal.
2023.09.13

Újra nyit a posta Hunyadivárosban és Vacsiközben is

"Kecskemét, ahogy sok mindenben, úgy a posták kérdésében is megnyugtató, előremutató megoldásokat talált" – adta hírül Facebook-oldalán Szemereyné Pataki Klaudia polgármester a Gázló utcai posta szeptember 13-ai bejárása után. Két városrészben, a Hunyadivárosban és a Vacsiközben is újra igénybe vehetik majd a lakók a postai szolgáltatásokat. A két PostaPont működtetését az „Akikért a déli harang szól a Hunyadivárosban Egyesület” látja el, mindkét helyen ugyanazokkal a szerződéses feltételekkel.
2023.09.10

Újra nyit a posta Hunyadivárosban és Vacsiközben is

Közel egy év kitartó munkája és egyeztetései után újra lesz postai szolgáltatás a Hunyadivárosban. A városrész felújított közösségi házában már az utolsó simításokat végzik, hogy megnyíljon a postapont. Szemereyné Pataki Klaudia a vacsiközieknek is jó hírekkel szolgált, ugyanis a Gázló utcában is újra nyithat a posta.
2023.09.07

Szombaton újra nyit a Kecskeméti Fürdő

Szeptember 9-én, vagyis szombaton ismét látogatható lesz a Kecskeméti Fürdő. Ekkorra ugyanis befejeződnek a karbantartási munkálatok. Ezzel egy időben a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark az idei évre már bezár.
2023.04.03

Kedden nyit az Egynapos Sebészet

Április 4-én tartják az első az beavatkozást a kecskeméti Egynapos Sebészeten. Az új épületben három műtő, 19 betegszoba és számos kiszolgáló helyiség létesült. Többek között sebészeti, szemészeti, kézsebészeti, ortopédiai, traumatológiai és egyéb szakirányú műtétek végezhetők el itt.
2023.01.25

Nyit a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Egy bérletes premierrel kezd a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház a téli bezárást követően. A miniszter félrelép című klasszikus vígjátékot február 3-án mutatják be a Nagyszínházban. Cseke Péter igazgató elmondta, bárhogy alakul az időjárás, nem terveznek további bezárásokat.