Túrára indul a TEDx Kecskeméten

2023. 08. 31., 15:37
Megérkezett a TEDxNeumann 3D betűszobor a Neumann János Egyetemre. A formabontó nemzetközi konferenciát beharangozó alkotás napokon belül túrára indul Kecskeméten.

A Neumann János Egyetem november 10-én első alkalommal rendezi meg a nemzetközi, nagy ismertségnek és népszerűségnek örvendő TEDx sorozatba tartozó rendezvényét.

A TED típusú rendezvények teljesen megváltoztatta, más dimenzióba emelte a korábban megszokott konferenciaélményt, így vált a világ talán legizgalmasabb, legkeresettebb és legkomolyabb, nem szigorúan szakmai jellegű konferenciájává.

A TEDxNeumann rendezvény előadói az innovációról, a fenntarthatóságról, eurázsiai eredetünkről és kapcsolódásainkról - és a minket körülvevő emberi és technikai világról mesélnek majd, megosztva elképzeléseiket, gondolataikat, tapasztalataikat, történeteiket.

A rendezvényt beharangozó TEDxNeumann 3D betűszobor már megérkezett és hamarosan túrára indul Kecskeméten. Szeptember és október során több helyszínen is találkozhatnak majd vele az érdeklődők. 

A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy ha meglátják az alkotást, szelfizzenek vele és a legjobban sikerült fotókat küldjék el a [email protected] email címre!