Címke: konferencia
Keresés
Dátum választó
Rendezés
42 találat
2023.08.24

Alföldi kenyér, szőlő és bor – A Kárpát-medence kincsei címmel rendeztek konferenciát

Konferenciát és bemutatót szerveztek a MATE SzBI Kecskeméti Kutató Állomásán „Alföldi kenyér, szőlő és bor – A Kárpát-medence kincsei” címmel. A rendezvény immár 20. éve tartja össze a borászokat, szőlőnemesítőket, gabonakutatókat és -nemesítőket. A jubileumát ünneplő rendezvény célja bemutatni a szőlészet-borászat, illetve a gabonakutatás területén elért eredményeket.
2023.07.06

Konferenciát rendeztek a "visztulai csodáról"

A Visztulai csoda című pályázat eredményeit bemutató konferenciát rendeztek ma a Lakitelekei Népfőiskolán. A felhívásra 12 pályamű érkezett be hét egyetem hallgatóitól. A beérkezett tanulmányokat szakmai zsűri értékelte és pontozta. A Lakitelek Népfőiskola és az Ifjú Konzervatívok a Nemzetért Egyesület rendezésében megvalósuló pályázat szóbeli fordulóján 15 perces előadásban mutatták be a pályázók kutatási eredményeiket.
2023.05.18

Célkeresztben a kiberbiztonság

Vállalatokat érintő aktuális kiberbiztonsági fenyegetésekről, valamint a kiberbiztonsági felügyeletről szóló új törvényről tartottak konferenciát a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.
2023.05.09

Hamzáné Lakó Judit volt a Kiemelő vendége

„Földtől az asztalig” tartósítószermentes befőzés rejtelmei címmel szervez konferenciát az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület. Pénteken az érdeklődők megismerhetik, hogyan kell jó minőségben elrakni télire a befőtteket. A rendezvényről beszélgettünk Hamzáné Lakó Judittal, az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkárával.
2023.04.04

Tovább a szentírási közös úton: a hit és a Biblia erejét hangoztatták a konferencia megnyitóján

A hit, a Biblia és az ökumenikus összefogás erejét hangoztatták kedd délelőtt a Tovább a szentírási közös úton című konferencia megnyitóján a köszöntőt mondó világi és egyházi méltóságok. A prof. dr. Róna Tamás főrabbi vezette Magyarhoni Zsidó Imaegylet és a Weisz Péter elnökletével működő Barankovics Izraelita Műhely által szervezett nagyszabású, egész napos konferenciát a Kecskeméti Zsidó Hitközség Nagykőrösi utcai dísztermében nyitották meg, majd a résztvevők átvonultak a református Újkollégium épületébe, ahol a konferencia késődélutánig folytatódik rövid előadásokkal és két kerekasztal-beszélgetéssel.
2023.02.11

30 éves jubileumi konferenciával ünnepelt az Első Kecskeméti Lions Club

Fennállásának 30. évfordulóját ünnepelte szombaton az Első Kecskeméti Lions Club. Bár már 33 évesek, a pandémia miatt idénre tolódott a konferencia, mely során összegezték a múltat, beszéltek a jelenről és a jövőről. Az eseményen egy gyűjtést is szerveztek az éppen a törökországi földrengések áldozatainak mentésében segédkező Hírös Rescue Team javára.