Új szépségszalon nyílt Kecskemét belvárosában

2024. 03. 01., 20:27
Fodrászat, kozmetika, arckezelés, smink és sminktetoválás készítés. Mindez együtt elérhető Kecskemét új szépségszalonjában. A V12 Beauty Szalon letisztult, modern környezetben, jó csapattal várja a megújulni vagy ellazulni vágyó hölgyeket a belvárosban.

Pezsgővel, mosollyal, mini ajándékkal és jó hangulattal várta Kecskemét új szépségszalonja a vendégeket csütörtök esti megnyitójukra. A V12 Beauty Szalont Kecskemét belvárosában letisztult, modern környezetben, jó csapattal várja a szépülni vágyó hölgyeket. A V12 Beauty Szalont B. Tóth Katalin álmodta meg.

A V12 Beauty Szalonban négy szakember várja a szépülni vágyókat. Takács Vivien Fodrász, Lukács Brigitta Szempilla stylist, sminkes, Endrődi Kíra kozmetikus és Világos Nikolett Sminktetováló. A szalon megnyitóját tegnap tartották, ahol az érdeklődők amellett, hogy körbenézhettek, alkalmuk volt arra, hogy megismerjék a szakembereket is, választ kaphattak kérdéseikre, többek között a sminktetoválással kapcsolatban.

A V12 Beauty Szalonba érkezők biztos, hogy a legjobb szolgáltatást kapják, és a mai rohanó világban nagy előny, hogy itt több szolgáltatást is igénybe vehetnek. A szakemberek pedig készséggel segítenek, tanácsokat adnak és a jó hangulat mellett itt tényleg a vendég van a középpontban.