Varázslatos ízek és panoráma a tó partján - Megnyitott Kecskemét új vendéglátóhelye

2023. 12. 08., 17:39
A Benkó Zoltán Szabadidőközpontban folyamatosan észlelhetőek a fejlesztések. A törekvésben társakat is találtak. Ma délelőtt ünnepélyesen megnyílt Kecskemét legtermészetközelibb vendéglátóhelye különleges panorámával és varázslatos ízekkel. A Café Plázs ráadásul több lesz, mint egy egyszerű pékség vagy kávézó.
Fotó: Banczik Róbert
A galéria 26 képet tartalmaz

Egyedülálló panoráma, különleges ízek, ínycsiklandó sütemények, figyelmes kiszolgálás. Így lehet majd mindennap ünnep a ma délelőtt megnyílt Café Plázs munkatársai szerint. A Benkó Zoltán Szabadidőközpont bejárata mellett található vendéglátóhely megnyitóján Zsíros László, tulajdonos, a hely megálmodója elmondta uniós támogatásnak és sok önerőnek, valamint a szabadidőközponttal való együttműködésnek köszönhetően négy hónap alatt készült el az épület. Ezzel tulajdonképpen gyermekkori álma is valóra vált.

A Kecskemét túlzások nélkül egyik legszebb helyén épült vendéglátóhely teraszáról nemcsak a Vízmű dombra, hanem a tóra is tökéletes a kilátás. A megnyitón Szemereyné Pataki Klaudia polgármester köszöntőjében kiemelte, a jószívű vendéglátói légkört és a helyi termelőktől származó étel-ital kínálatot.

Kispál Balázs, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője szerint pedig a dessert boutigue-ként is hivatkozott helyszín kivitelezése és a szolgáltatása is tökéletesen illeszkedik a Benkó Zoltán Szabadidőközpontot üzemeltető cég törekvései közé.

A Hírös Sport Nonprofit kft. és a városvezetés is azon gondolkozik, hogyan lehet újabb és újabb fejlesztéseket megvalósítani. Ilyen az új vendéglátóhely is, ahol bármelyik székről elénk tárul a panoráma.

Dr. Salacz László kérdésünkre elmondta, örömteli, hogy a kávézó a Széchenyivárosban épült meg, de az egész városnak egy új üde színfoltja lett. Egy olyan kezdeményezés, amely eddig hiányzott a kecskeméti vendéglátói palettáról.

A vállalkozás és a vendéglátóhely munkatársai valamint a városvezetés és a szabadidőközpont a jövőbeni együttműködését egy ünnepi szándéknyilatkozat aláírásával is szentesítette.