Véradó akció a Ciróka Bábszínházban

2023. 03. 14., 12:03
Március 15-én véradót akciót tart a Ciróka Bábszínház. A teátrum várja mindazokat, akik szeretnének segíteni a rászoruló betegek gyógyításában.

„Az itt az idő, adj vért, hogy segíts!” elnevezésű rendezvény célja, hogy emlékeztessen a 1848/49-es forradalom és szabadságharc hőseire, és felhívja a figyelmet a véradás fontosságára. A véradásra 13 óra és 16:45 között van lehetősége az önkénteseknek a bábszínházban.

Az akcióra lehet előre időpontot foglalni is a ciroka.hu-n közzétett linken keresztül elérhető felületen. Természetesen időpontfoglalás nélkül is lesz lehetőség véradásra. Minden véradó és kísérője ingyen tekintheti meg délután 5 órakor a János Vitéz című előadást. Petőfi Sándor meséje eredeti szöveggel, de modern környezetben kerül színpadra. A feldolgozásban az idősebb János vitéz egy mosodában mondja el a történetet. Így a mese a képzeletbeli ’Petőfi utcai Iluska mosodában’ elevenedik meg.

A véradók az előadásra tiszteletjegy igényüket a véradást követően, vagy előzetesen e-mailben is jelezhetik a társulat felé a [email protected] e-mailcímen!