A bajnokokat ünnepelték a Kecskeméti Atlétikai Centrumban

2023. 03. 14., 17:30
A Kecskeméti Sportiskola növendékei kiváló eredményeket értek el az elmúlt időszakban. Kedden délután őket ünnepelték a Kecskeméti Atlétikai Centrumban.

11 sportágat ölel fel a Kecskeméti Sportiskola tevékenysége. Az elmúlt időszakban több kiváló eredményük is született. A fiatalokat a mai napon köszöntötték a Kecskeméti Atlétikai Sportcentrumban. A fedett pályás bajnoki szezonban 11 bajnoki címet szereztek a KESI-KARC fiataljai.

– A pályázatok segítségével főként eszközökben, sportfelszelésekben, ruházatokban és természetesen a versenyekre való utazásokban, felkészítésekben tudunk segíteni a szakosztályoknak, edzőknek
— mondta Fritz Ágnes, a Kecskeméti Sportiskola sportszakmai vezetője.

Kis Roland 3 magyar bajnoki címet szerzett az atlétikai országos bajnokságon, Deák Zalán 60 méteres és a 200 méteres síkfutás U18-as magyar bajnoka, Faragó Rómeó ezüstérmes 60 méteren U20 korosztályban. A három fiú a mai napon sportcipőket vehetett át a Kecskeméti Atlétikai Sportcentrumban elismerve az elért eredményeiket.

A fiúk mellett a lányok is szép eredményeket értek el U13-as, U18-as és U20-as korosztályban, atlétikában, többpróbában, és súlylökésben. A mai napon őket is köszöntötték az intézményben.

Az elért eredményekről és a kiváló sportolókról bővebben is beszámolunk a KTV mai Kiemelő című magazinjában.