Ajándék előadással lepték meg az EGYMI tanulóit

2023. 06. 12., 20:03
Ajándék előadást kapott ma a Kecskeméti EGYMI Juhar utcai tagintézményének tanulói. Az Első Kecskeméti Lions Clubnak köszönhetően, két mesével érkezett a mai napon az intézménybe a Ciróka Bábszínház.

Klasszikus mesék kaptak ma (hétfő) főszerepet a Kecskeméti EGYMI Juhar utcai tagintézményének aulájában. Az Első Kecskeméti Lions Club a Kecskeméti Ciróka Bábszínház előadásával támogatta az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Juhar utcai tagintézményében tanuló gyermekeket. A Ciróka Bábszínház bábszínészei Fülöp József és Szörényi Júlia varázsolták el a gyerekeket a mese világába a Röf, avagy kurtafarkú kurta mesék című előadásukkal.

A kettő mesében megelevenedett a kismalac és a három farkas, illetve a kisgömböc, de feltűnt még Piroska is. A tagintézményben mindösszesen 180 autista, ADHD-s, nyelv- és beszédfejlődés zavaros, enyhe értelmi fogyatékos, középsúlyos értelmi fogyatékos, mozgáskorlátozott, súlyosan- ill. halmozottan sérült, autista gyermek tanul. A mai napon tehát, a gyerekek és a felnőttek is önfeledten szórakozhattak az oda szervezett előadáson.