Címke: Első Kecskeméti Lions Club
Keresés
Dátum választó
Rendezés
107 találat
2023.12.28

A bethlenvárosi szegényeknek osztott ételt a Lions Club

Több mint 100 adag palócgulyást osztott ki rászorulóknak az Első Kecskeméti Lions Club és a Bethlenváros Lakóinak Egyesülete december 23-án. A Bugaci Karikás Csárda ajánlotta fel az ételt. Az Első Kecskeméti Lions Club egyik célkitűzése, hogy senki ne maradjon egyedül, éhesen és meleg nélkül.
2023.03.02

Közel félmillió forint adományt gyűjtött a Lions Club a Hírös Rescue Teamnek

Közel félmillió forint adományt gyűjtött össze az Első Kecskeméti Lions Club a Hírös Rescue Team számára. Az összeget tegnap délután adta át a Club a kecskeméti kutató-mentő csapatnak. Az Életmentés földrengés után című eseményen Trencsényi Péter, a Hírös Rescue Team alapítója beszámolót is tartott a Katona József Könyvtárban törökországi tapasztalataikról.
2023.02.11

30 éves jubileumi konferenciával ünnepelt az Első Kecskeméti Lions Club

Fennállásának 30. évfordulóját ünnepelte szombaton az Első Kecskeméti Lions Club. Bár már 33 évesek, a pandémia miatt idénre tolódott a konferencia, mely során összegezték a múltat, beszéltek a jelenről és a jövőről. Az eseményen egy gyűjtést is szerveztek az éppen a törökországi földrengések áldozatainak mentésében segédkező Hírös Rescue Team javára.
Engert Jakabné alpolgármester önkéntesként segítette a rendezvényt
2022.12.11

Óriási siker volt a 30. Jótékonysági Filléres Börze

30. alkalommal rendezte meg az Első Kecskeméti Lions Club a Jótékonysági Filléres Börzét a kecskeméti Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában a hétvégén. Mintegy öt kamionnyi adomány érkezett a németországi és ausztriai testvérklubok felajánlásából. A befolyt összeget a Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Szervezete segítségével látássérültek és a hátrányos helyzetű gyermekek támogatására fordítja a klub.
2022.12.09

Harmincadik alkalommal rendez Filléres börzét az Első Kecskeméti Lions Club

Harmincadik alkalommal rendezi meg Filléres börzéjét az Első Kecskeméti Lions Club. Két év kihagyás után így szombaton 8-16 óráig, vasárnap pedig 8-12 óráig válogathatunk osztrák és német testvérklubjaik adományaiból a Lánchíd Utcai Általános Iskola sportcsarnokában. A befolyt összegből idén a Vakok és Gyengénlátók Egyesületét és hátrányos helyzetű diákokat támogat a klub.