Címke: dr. Kelemen Edit
Keresés
Dátum választó
Rendezés
88 találat
2024.05.06

80 nap alatt a PIC körül - megrázó kiállítás nyílt a koraszülött részleg mindennapjairól

Különleges fotókiállítást nyílt anyák napja alkalmából a kecskeméti kórház aulájában. Frendl-Czakó Zsuzsanna közel három hónapot töltött a Pic részlegen. Iker fiai közül az egyiket elveszítette, a másik azonban egészségesen hagyhatta el a kórházat. Az akkor készült megrendítő fotóival köszönte most meg az osztály dolgozóinak áldozatos munkáját.
2023.12.20

Másfél millió forinttal támogatták a koraszülöttek ellátását

Az Ép-Gépész Holding Kft. 1.500.000 forinttal támogatta a Hírös Koraszülöttekért Közhasznú Alapítványt, melyet jelképesen a cég egyik tulajdonosa Sziládi Sándor, és Slonszki Attila cégvezető adott át dr. Horváth Zsolt, kórház orvosigazgató és dr. Kelemen Edit főorvosnő részére, aki nemcsak a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Koraszülött és Újszülött Részlegének vezetője, hanem az alapítvány kuratóriumának elnöke is egyben.
2023.11.20

Dr. Kelemen Edit vezető főorvossal beszélgettünk a koraszülöttek világnapja kapcsán

Szombaton megünnepelték a város legkisebb hőseit. Az eseményt, ahol mosolyok és a könnyek gyakran váltják egymást, minden évben megrendezik a koraszülöttek napja alkalmából. A rendezvény légköréről és a mindennapi munka szeretetéről, a szemmel látható eredményekről dr. Kelemen Edittel, a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház PIC-Koraszülött részlegének vezető főorvosával beszélgettünk a KTV Kiemelő című magazinjában.
2023.11.18

A kis hősöket ünnepelték a koraszülöttek világnapja alkalmából

„Minden élet nagyon fontos! Ezek a kicsi hősök a szülőkkel együtt megküzdöttek az életükért, megharcolták már magzati korban azt, hogy ők erre a világra születhessenek és boldogan éljenek!” Ezt mondta Szemereyné Pataki Klaudia polgármester a Kecskeméti Televíziónak szombaton a koraszülöttek világnapja alkalmából megrendezett ünnepségen. A „Királylánynak, királyfinak születtek” elnevezésű eseményen a mosolyok és a könnyek váltották egymást.
2023.06.02

„A gyerekeid valahol ég és föld között lebegnek” – Könyv segíti a koraszülött babák családjait

Csodák már pedig léteznek – erről számolnak be azok az apukák és anyukák, akik megosztották történetüket a Hírös Koraszülettekért Alapítvány Kincstaláló című, most megjelent kiadványában. A kötet – amit pénteken délután mutattak be a Vincent étteremben – azzal a céllal született, hogy erőt adjon, példát mutasson azoknak a szülőknek, akiknek gyermekük idő előtt érkezett.
2023.05.16

Fókuszban a légúti betegségek

A gyermekek légúti betegségei kerültek fókuszba a mai napon a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban. A születésünnep programsorozat alkalmából dr. Kelemen Edit, a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház főorvosa mesélt a szülőknek, illetve várandós kismamáknak a betegségekről.
2022.12.20

Zajszintmérő készüléket kapott a kecskeméti koraszülött részleg

A TE-DI Trade Kft. 1.000.000 forintos felajánlásának köszönhetően a Hírös Koraszülöttekért Közhasznú Alapítvány két zajszintmérő eszközt vásárolt a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Koraszülött Részlege számára. A korszerű betegellátásához nélkülözhetetlen adományt hétfőn délután adta át a cég tulajdonos-ügyvezetője Pásztor András és Herpainé Tamás Klára kereskedelmi és értékesítési igazgató, melyeket a kórház és a PIC nevében Dr. Gondos Miklós főigazgató és Dr. Kelemen Edit, a Koraszülött Részleg vezető főorvosa köszönt meg.
2022.12.01

Dr. Kelemen Edit volt a KTV vendége

Múlt hét péntek este tartották a 17. gálát a Four Points by Sheraton Hotelben, ahol kiosztották a Bács-Kiskun Megyei Prima-díjakat. A Közönségdíjat dr. Kelemen Edit csecsemő- és gyermekgyógyász főorvos nyerte el.