Címke: elismerés
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.01.26

Kiemelkedő tanárokat díjazott a Bács-Kiskun Vármegyei Diák- és Szabadidősport Egyesület

Az idei tanévtől a Bács-Kiskun Vármegyei Diák- és Szabadidősport Egyesület megújított formában ismeri el a kiemelkedő munkát végző pedagógusokat. A Neumann János Egyetemen tiszteletükre rendezett csütörtök esti díjátadó ünnepségen azoknak a pedagógusoknak mondtak köszönetet, akik munkájukkal nagyban segítik az egyesület és a Magyar Diáksport Szövetség törekvéseit. A díjazott tanárok munkásságukkal példát mutatnak diákjaiknak, munkabírásukkal és lelkesedésükkel folyamatosan fejlesztik a diáksport mozgalmat.
2023.11.16

Tarján-emlékéremmel tüntették ki Görbe László piarista atyát

Tizenhárom hazai informatikus szakember kiemelkedő munkásságát díjazta a Neumann János Számítógéptudományi Társaság és a HUN-REN SZTAKI a „Neumann után, szabadon” című konferencián. A társaság a hazai számítástechnika egyik úttörőjéről, Tarján Rezsőről elnevezett Tarján-díjjal az informatika oktatásában, népszerűsítésében kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakembereket díjazza. Ezzel a díjjal tüntették ki a Kecskeméten élő nyugdíjas szerzetestanárt, Görbe László piarista atyát, a piarista plébánia káplánját.
2023.11.06

Rangos elismerést vehettek át kecskeméti főorvosok

Pro Sanitate Díjakat és miniszteri okleveleket adtak át néhány nappal ezelőtt a Belügyminisztériumban, megköszönve azoknak a szakembereknek a példamutató munkáját, akik kimagasló szakmai tevékenységükkel nap mint nap hozzájárulnak az egészségügy szakszerű és hatékony működéséhez. A kitüntetettek között volt dr. Ficsór Ervin orvosszakértő és dr. Raskó Endre érsebész főorvos is.
2023.02.07

KÓTA-díjat kapott a Jámbor házaspár

A magyar kultúra napján magas szakmai elismerésben részesült a Kecskeméten élő dolgozó Jámbor Zsolt – Jámborné Márkus Emőke házaspár. A KÓTA, a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége eddigi munkásságukat ismerte el a díjjal.
2022.12.20

Ők az év katonái a Repülőbázison

Odaítélték az Év katonája címeket a Repülőbázison. Minden év végén a főnökségek és zászlóaljak jelölteket állítanak, akikből a parancsnokság és a vezető állomány választja ki az aktuális győzteseket. Mutatjuk az idei díjazottakat.