Címke: embercsempész
Keresés
Dátum választó
Rendezés
727 találat
2023.11.27

Vádat emeltek a nemzetközi embercsempész bűnszervezet algír irányítójával és két társával szemben

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség bűnszervezetben irányítóként elkövetett embercsempészés miatt vádat emelt egy algír férfival szemben, aki a Szerbiából és Hollandiából irányított embercsempész bűnszervezet magyarországi tevékenységét szervezve, algír és török bűntársaival együtt alig fél év alatt legalább 78 migráns szállítását hangolta össze.
2023.10.24

Egy kecskeméti hotelben fogták el az embercsempészeket

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített embercsempészés bűntette miatt a letartóztatását indítványozta négy külföldi állampolgárnak, akik a szerb-magyar államhatár közeléből 40 migráns személyt szállítottak egy kecskeméti családi házba, ahonnan őket – rövid elszállásolást követően – szállítottak volna tovább Nyugat-Európa felé.
2023.10.18

Taxival csempészte a migránsokat

A Kecskeméti Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett embercsempészés bűntette miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki taxijával két hét leforgása alatt, három fuvarral, összesen 12 migráns személyt szállított a szerb-magyar államhatártól Budapest irányába.
2023.10.05

Halálos tömegszerencsétlenséget okozott az embercsempész

A Kecskeméti Járási Ügyészség halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset gondatlan okozása, segítségnyújtás elmulasztása és embercsempészés miatt letartóztatását indítványozza annak a moldáv férfinak, aki október 3-án hajnalban az M5-ös autópályán személyautójában nyolc határsértővel halálos kimenetelű balesetet okozott, majd a helyszínről elmenekült.
2023.10.04

Egy hónap alatt 77 migráns, több mint 13 millió forint bevétel

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség bűnszervezetben elkövetett embercsempészés miatt vádat emelt egy iraki férfi által irányított, több országra kiterjedően működő bűnszervezet 17 magyarországi tagjával szemben, akik jelentős bevételre szert téve alig egy hónap leforgása alatt legalább 77 illegális migránst juttattak sikeresen Nyugat-Európába.
2023.08.24

A forgalommal szemben engedte az M5-ösre a migránsokkal teli furgont - videóval

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített embercsempészés bűntette és közúti veszélyeztetés bűntette miatt vádat emelt egy román férfival szemben, aki azért, hogy a rendőrök elől elmeneküljön, a forgalommal szemben hajtott fel az M5-ös autópályára, majd a mozgó gépjárműből a lehajtó sávban kiugrott. Az irányítás nélkül maradt furgon pedig, 17 emberrel a rakterében, a forgalommal szemben begurult az autópályára.
2023.05.09

A rendőrségi kordont kikerülve, utasokkal teli autóval menekült az embercsempész

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség vagyoni haszonszerzés végett, több embernek segítséget nyújtva elkövetett embercsempészés miatt vádat emelt egy lengyel férfival szemben, aki 800 euro fejében 7 illegális bevándorlót szállított a szerb-magyar határtól a személyautójában, amikor az autópályán az ellenőrzés elől menekülni kezdett, kikerülve a rendőrségi kordont és végül hosszas üldözés után az erdőben fogták el.
2023.03.03

27 migránst zsúfolt be a kisteherautó rakterébe

A Bajai Járási Ügyészség minősített embercsempészés bűntette miatt vádat emelt azzal a szlovák fiatalemberrel szemben, aki a déli határ közelében 27 migránst zsúfolt be a szűk, ablaktalan kisteherautójába azért, hogy őket Csehországba szállítsa.