Címke: Értékmegőrzési Bizottság
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.02.13

Több mint félszáz programot kínál idén a Kecskeméti Tavaszi Fesztivál

Idén is rengeteg kulturális csemegével, koncertekkel, kiállításokkal, előadásokkal, filmvetítésekkel várja a látogatókat a Kecskeméti Tavaszi Fesztivál. Keddi ülésén a Közgyűlés Értékmegőrzési Bizottsága elfogadta a fesztivál hivatalos programját és költségvetését. Az önkormányzat tizenhétmillió forintot biztosít a március 14. és április 14. között zajló kulturális rendezvénysorozatra.
2023.02.15

Új rendelet szabályozhatja a városi díjakat

Új önkormányzati rendeletet fogadhat el a csütörtöki közgyűlés a városi díjakról. Az új rendelet értelmében bizonyos díjakat összevonnának, több esetben módosulna az átadások periódusa és új díjakat is alapítanának. A téma kapcsán több bizottságban is vita alakult ki a kormánypárti és az ellenzéki képviselők között.
2022.12.06

Értékmegőrzési Bizottság: 2023-ban is biztosított a kulturális intézmények működése

Nem lesznek nagyobb megszorítások a kulturális ágazatban Kecskeméten, az intézmények működése jövőre is biztosított – hangzott el az Értékmegőrzési Bizottság mai (kedd) ülésén a 2023-as költségvetés tárgyalása során. A testület hosszasan foglalkozott az újjáalakuló Kulturális Kerekasztal létrejöttének körülményeivel is.