Címke: Filléres börze
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2023.11.30

Filléres börze a Lánchídban

Idén is megrendezik az Első Kecskeméti LIONS Club Filléres börzéjét. Az eseményre december 9-10. között kerül sor, a Lánchíd Utcai Általános Iskola sportcsarnokában ismét jó áron lehet vásárolni, akár karácsonyi ajándékot is. Ezzel kapcsolatban beszélgettünk Ditzendy Károly Arisztiddal, az Első Kecskeméti LIONS Club elnökével, és Borsos Botonddal, a Filléres Börze vásárigazgatójával.
2022.12.09

Harmincadik alkalommal rendez Filléres börzét az Első Kecskeméti Lions Club

Harmincadik alkalommal rendezi meg Filléres börzéjét az Első Kecskeméti Lions Club. Két év kihagyás után így szombaton 8-16 óráig, vasárnap pedig 8-12 óráig válogathatunk osztrák és német testvérklubjaik adományaiból a Lánchíd Utcai Általános Iskola sportcsarnokában. A befolyt összegből idén a Vakok és Gyengénlátók Egyesületét és hátrányos helyzetű diákokat támogat a klub.
2022.11.23

30. alkalommal rendeznek Filléres Börzét a jótékony oroszlánok

Két év kihagyás után, 30. alkalommal rendezi meg Filléres börzéjét az Első Kecskeméti LIONS Klub. December 10-én, szombaton 8-tól 16 óráig, vasárnap pedig 8-12 óráig válogathatunk osztrák és német testvérklubjaik adományaiból a Lánchíd Utcai Általános Iskola sportcsarnokában. A börzén igazán jó áron vásárolhatunk karácsonyi ajándékokat úgy, hogy közben jótékonykodunk is. Idén ugyanis a Vakok és Gyengénlátók Egyesületét és hátrányos helyzetű diákokat támogat a klub a börze bevételével.