Címke: gyertyagyújtás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
177 találat
2023.12.16

Fellobbant az öröm lángja - ég a harmadik gyertya Kecskemét adventi koszorúján

Ma délután Kecskemét adventi koszorúján fellobbant a harmadik láng, amely az öröm jelképe. A főtéren rendezett műsor után Engert Jakabné, alpolgármester és dr. Salacz László, országgyűlési képviselő gyújtott a meg a gyertyát. Az adventi gondolatokat Varga Nándortól, a Kecskeméti Református Egyházközség elnöklelkészétől hallhattuk. Majd Kovács Barbara, a Kecskeméti Evangélikus Egyházközség lelkésze mondott áldást. Végül két meglepetés is várta a résztvevőket.
2023.12.15

Varga Nándor volt a Kiemelő vendége

Szombaton 17 órakor már a harmadik gyertyát gyújtják meg a város adventi koszorúján. A főtéri ünnepségen az ünnepi gondolatokat ezúttal Varga Nándor, a Kecskeméti Református Egyházközség elnöklelkésze. Ő volt ma a KTV Kiemelő magazinjának vendége.
2023.12.10

Fellobbant a második adventi gyertya Kecskemét adventi koszorúján

Tegnap délután fellobbant Kecskemét második adventi gyertyája. Ez a láng a remény jelképe, melyet a főtéren rendezett szombat esti műsor záróakkordjaként gyújtott meg Falu György és Prof. Dr. Sztachó-Pekáry István, Kecskemét alpolgármestere. Az adventi gondolatokat Feczák László, a Kecskeméti Görögkatolikus Parókia parókusa mondta.
2022.12.10

Örömvasárnap: Fellobbant a harmadik gyertya

Fellobbant a harmadik, az örömöt jelképező gyertya Kecskemét adventi koszorúján. A lángot Engert Jakabné alpolgármester, dr. Salacz László országgyűlési képviselő és Veres Márton, a Magyar Ifjúsági Konferencia elnöke élesztette fel.