Címke: Hungarikum Liget
Keresés
Dátum választó
Rendezés
24 találat
2023.06.26

Átadták a Kárpátia Rendezvényházat a Hungarikum Ligetben

Átadták szombat délután a Kárpátia Rendezvényházat a Hungarikum Ligetben. Az ezer fő befogadására alkalmas épület sporteseményeknek, táncházaknak, színházi előadásoknak, koncerteknek ad mostantól helyet. Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár az ünnepségen azt mondta, „hiánypótló épületet nyitottak meg, új otthont avattunk a közösségi nagyrendezvények számára".
2023.04.21

Polgármesteri találkozó: Bács-Kiskunba már érkeznek a fejlesztési források

Bács-Kiskun vármegye áll legjobban a vármegyék között az idén záruló TOP fejlesztések megvalósításában. Ezzel párhuzamosan elkezdődött a TOP Plusz program pályáztatása is, amelynek keretében több mint 100 milliárd forint érkezik Bács-Kiskunba a következő hét évben – hangzott el a Bács-Kiskun Vármegyei Polgármesterek Szakmai Fórumán.
2023.03.04

Kárpát-medencei gyűjtők találkozója a Hungarikum Ligetben

Képeslapok, régi könyvek, érmék, fegyverek, jelvények, kitüntetések, szappan, de még régi Kinder-tojás játékokból összeállított gyűjteményeket is megcsodálhattak azok, akik szombaton kilátogattak a lakiteleki Hungarikum Ligetbe, hogy részt vegyenek az első Kárpát-medencei gyűjtők találkozóján. Az első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal megrendezett eseményen a több százas-ezres nagyságrendű gyűjteményekben a legkülönlegesebb darabokra bukkanhattak az érdeklődők.