Címke: Kecskeméti Közlekedési Központ Kft.
Keresés
Dátum választó
Rendezés
434 találat
2023.12.29

„Egy bérlettel autóbuszon és vonaton” – Már Felsőménteleken is

Ismét kibővült a helyi díjszabással is igénybe vehető vasúti személyszállítási szolgáltatások területe Kecskeméten. Ezúttal a 142. sz. Budapest–Lajosmizse–Kecskemét vasútvonalon, Kecskemét – Felsőméntelek között lehet igénybe venni az „Egy bérlettel autóbuszon és vonaton” integrált személyszállítási szolgáltatást dr. Papp Zoltán önkormányzati képviselő kezdeményezésére.
2023.11.10

Hermanovszki István az év autóbuszvezetője

Második alkalommal adták át a pénteki Márton-napi ünnepség keretében az „Év autóbuszvezetője” díjat. A díjat a Wojtyla Barátság Központ hozta létre tavaly, ugyanis a „wojtylások” közül nagyon sokan használják a helyi járatú autóbuszokat. A köztük végzett elégedettségi felmérés alapján választják ki minden évben a cím új birtokosát, aki 2023-ban Hermanovszki István lett.
2023.10.10

Hári Ernő: 65-70 gyermek jár rendszeresen Kecskemét új iskolabusz-járatán

65-70 diák használja naponta átlagosan a Mercedes-Benz Schule-hoz közlekedő iskolabuszt. A többi járaton is emelkedő tendencia várható. Ezt Hári Ernő mondta a Kecskeméti Televíziónak. A Kecskeméti Közlekedési Központ ügyvezetője hangsúlyozta, idén márciustól 1000 forintba kerül Kecskeméten a tanulóbérlet, úgyhogy minden feltétel adott ahhoz, hogy egyre többen járjanak ezekkel a buszokkal az iskolákba.
2023.09.06

Újdonságok, új járatok, új irányvonalak a tömegközlekedésben

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere volt a Gong Rádió vendége, ahol Faragó Miklóssal beszélgetett több, a várost és a város lakóit érintő fontos témáról. Ezek egyike volt a Kecskeméti Közlekedési Központ által, szeptember 1-jétől indított, három új járat, melyek megkönnyítik a közvetlen eljutást a diákoknak lakóhelyük és iskolájuk között.
2023.08.22

Szeptember 1-jétől fontos változások a helyi autóbuszjáratok menetrendjében!

2023. augusztus 25-én megkezdődik az Izsáki úti útlezárás fokozatos feloldása a Dózsa György út és az Izsáki út-Vízmű utcai csomópontig terjedő útszakaszon. A változások nagy mértékben érintik a helyi autóbuszjáratok útvonalait, menetrendjét és számos megállót is. A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. a szeptember 1-jétől új menetrendet hirdet.
2023.03.01

Mostantól 1000 forint a diákbérlet Kecskeméten

Jelképes összegbe kerül március 1-jétől a helyi tanulóbérlet Kecskeméten. Havi 1000 forintért bármely helyi járaton és a helyi közlekedésbe bevont távolsági és regionális buszjáraton, valamint vasúti vonalon is utazhatnak a fiatalok a bérlettel.
2023.02.24

KeKo: fontos újítások március 1-jétől

Egy bérlettel utazhatunk minden helyi vagy helyi közlekedésbe bevont helyközi, vagy akár vasúti járaton március elsejétől. De nem csak a bérletvásárlás egyszerűsödik, az utazók az eddig megszokott áron, vagy akár még olcsóbban is utazhatnak.
2023.02.03

1000 forintos diákbérlet, mobilon is megvásárolható kombinált bérletek

Két kedvező változtatásáról számolt be a Kecskeméti Médiacentrumnak Hári Ernő, a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. ügyvezetője. Január közepe óta nem kell sorban állni a jegypénztáraknál azoknak, akik kombinált bérletet vásárolnak, márciustól pedig átlagosan 10, 9 százalékkal olcsóbbak lesznek a bérletek.