Címke: Kecskeméti Szakképzési Centrum
Keresés
Dátum választó
Rendezés
100 találat
2023.09.01

Iskolakezdés a Kecskeméti Szakképzési Központban

Ébredés, pakolás, indulás, rohanás az iskolába, munkahelyre. Mostantól így indul a reggel a legtöbb családnál. A 2023-as/2024-es tanév ugyanis elkezdődött, ma reggel becsöngettek az első órára. Ezt a napot felkészülten várták mind a szülők, mind a gyermekek, mind pedig a tanárok. A mai nap még a beszélgetésről és a tankönyvosztásról szólt. Szerencsére a hétvégén még egyet tudnak pihenni a diákok, hétfőtől ugyanis már élesbe megy!
2023.08.10

Közel 1200 kilencedikessel indít a KSZC

Hamarosan indul a 2023/2024es tanév. A Kecskeméti Szakképzési Centrum az előző évekhez képest most is közel 1200 kilencedikessel indítja el az évet. A gólyák szinte teljesen feltöltötték a helyeket, csupán 1-2 hely maradt ki a szakképző iskolákban.
2023.05.23

Szeverényi Andreával és Ignácz Bencével beszélgettünk

Ágazati Képzőközpontot nyitott a Kecskeméti Szakképzési Centrum Kecskeméten, a Bibó István utcai képzési helyén. Az európai uniós pályázati forrásból megvalósult, több kereskedelmi ágazat gyakorlati képzésére is alkalmas modern szaktantermet 2023. április 12-én. Köszöntöm a stúdióban Szeverényi Andreát, a Képzőközpont ügyvezetőjét és Ignácz Bencét, a Kecskeméti Szakképzési Centrum főigazgatóját.
2023.05.05

Elindultak a ballagások Kecskeméten

Ma (péntek) reggel megkezdődött a ballagási szezon a kecskeméti középiskolákban. A Kecskeméti Szakképzési Centrum intézményeiből közel 1000 diák vesz búcsút alma máterétől. A Gáspár András Technikumban például mintegy 200 fiatal ballagott el ma délelőtt.
2023.04.14

Ignácz Bence főigazgató volt a KTV vendége

Kereskedelmi szaktantermet alakított ki a Kecskeméti Szakképzési Centrum. Az „Ágazati Képzőközpont létrehozása Kecskeméten” című projektnek köszönhetően a héten adták át a termet a Gróf Károlyi Sándor Technikumban. Többek között ezekről beszélt a KTV péntek esti Kiemelő magazinjában a Kecskeméti Szakképzési Centrum főigazgatója. Ignácz Bence mindezek mellett beszélt az Ágazati Képzőközpont kialakításáról is.
2022.11.23

Sepsiszentgyörgyi delegáció járt Kecskeméten

Közel két évtizede ápol partnervárosi kapcsolatot Kecskemét és Sepsiszentgyörgy. Az együttműködés hivatalosan 2004-ben kezdődött és hosszú éveken keresztül jól működött. Ám mint olyan sok mindent, ezt is szétzilálta a koronavírus világjárvány. Kedden a székelyföldi város delegációja Kecskeméten járt. A régi – eddig elsősorban kulturális jellegű – kapcsolatot most új tartalommal töltik meg a városok - olvasható az önkormányzat közleményében.