Címke: Kecskeméti Tankerületi Központ
Keresés
Dátum választó
Rendezés
4 találat
2024.01.12

Megsértette a Pedagógus Etikai Kódexet a konzultációs íveket gyűjtő kecskeméti tanár

Egy kecskeméti általános iskola pedagógusa arra biztatta a szülőket a Facebookon még decemberben, hogy vigyék be neki, vagy küldjék be a gyereken keresztül a kitöltetlen konzultációs íveket. A nyíltan baloldali érzelmű oktató ellen vizsgálat indult, mely során a Kecskeméti Tankerületi Központ megállapította, hogy több ízben megsértette a fiatal nő a Pedagógus Etikai Kódexet. A pedagógus szóbeli megrovást kapott.
2023.11.28

Kötelező kézfertőtlenítés a kecskeméti iskolákban - Egyre több az influenzaszerű megbetegedés

Hétfőtől több kecskeméti általános iskolában is kötelező kézfertőtlenítést vezettek be, az egyre több beteg gyermek miatt. A diákok influenza szerű tünetekkel hiányoznak az intézményekből. A fertőtlenítések alkalmazására egyelőre nincs központi előírás, azok bevezetéséről az igazgatók saját hatáskörben dönthetnek.
2023.06.30

Lezárta a tanévet a Kecskeméti Tankerületi Központ

Megtartotta tanévzáró ünnepségét a Kecskeméti Tankerületi Központ. A mai (péntek) eseményen átadták a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó pedagógusoknak és a nevelő-oktató munkát segítő munkatársaknak járó díjakat. A jelenlévők felállva, vastapssal búcsúztatták a nyugdíjba vonuló Zsámboki Annát, aki búcsút vett kollégáitól.
2023.04.30

Beiskolázás Kecskeméten - Többszörös túljelentkezés a gimnáziumokban valamint Kadafalván

Sok kecskeméti diák és család számára okoz kellemetlenséget az idei beiskolázási időszak, hiszen a két-, néhány esetben háromszoros túljelentkezés miatt az intézmények nem tudnak mindenkit felvenni. Ez a helyzet a Bányai, a Bolyai illetve a Katona gimnáziumok esetében, de például a Kadafalvi Általános Iskolában is egy osztálynyi gyermeket kellett elutasítani az épület szűkös befogadóképessége miatt.