Címke: kerékpár
Keresés
Dátum választó
Rendezés
249 találat
2023.11.10

Ellopták a biciklit, vele a születésnapi tortát

Két biciklinek veszett nyoma Császártöltésen 2023. november 9-én délután. Az egyiket egy bolt, a másikat pedig egy óvoda elől lovasította meg valaki. A vasparipákat keresni kezdték a rendőrök, majd nem sokkal később a polgárőrök bukkantak a nyomukra Hajóson, két kamasz tekert velük.
2023.09.22

Több százan vettek részt az autómentes napon tartott kerékpáros felvonuláson

Az autómentes nap zárásaként 17 órától kerékpáros felvonulást tartottak a fenntartható városi közlekedés jegyében. Az immár hagyományos eseményen kicsik és nagyok együtt tekertek egy kört a Főtérről kiindulva, biztosított útvonalon haladva, majd a Főtérre visszatérve. A célba érés után értékes nyereményeket, köztük fődíjként egy kerékpárt sorsoltak ki a résztvevők között.
2023.09.05

Az összecsukható kerékpárokkal könnyebb a városi közlekedés

Az utóbbi években a fenntarthatóság és a környezettudatosság nem csupán divattá – ideértve a kerékpárokat is – , hanem életmóddá váló globális trendként jelent meg. Ezen belül is különleges helyet foglalnak el azok az innovatív fejlesztések, melyek a közlekedésben keresik a zöldebb megoldásokat. Az összecsukható és környezetbarát kerékpárok pont ilyen forradalmi eszközök, amelyek egyben választ is kínálnak a városi mobilitás folyamatos kihívásaira.