Címke: köszöntés
Keresés
Dátum választó
Rendezés
77 találat
2024.03.27

95. születésnapján köszöntötték Börönte Mihályt

Családja körében ünnepelte 95. születésnapját a kecskeméti Börönte Mihály, akit Engert Jakabné alpolgármester is köszöntött a jeles évforduló alkalmából. Misi bácsi ugyan már nehezen mozdul ki otthonából, de szellemileg friss. Minden nap újságot olvas, sőt a híreket is követi a televízióban.
2024.02.22

Diákolimpiai bajnokokat köszöntöttek

A 2022-23–as Diákolimpia országos döntőkön dobogós helyezést elért vármegyei bajnokokat köszöntötte csütörtökön délután a Bács-Kiskun Vármegyei Diák- és Szabadidősport Egyesület. 79 általános és középiskolás diák ás felkészítő tanáraik gyűltek össze a Neumann János Egyetem Tudósházában.
2024.01.19

A 100 éves Bihal Andrásné Juliska nénit köszöntötték

Száz éves nénit köszöntöttek ma a Sion Nyugdíjasház és Gondozási Központ Budai utcai épületében. Az ünnepelt Bihal Andrásné Juliska még ma is sokat mozog, kertészkedik, fejből mond verset, teljes életet él. Korához képest egészséges, egy kis derékfájáson kívül nincsenek panaszai. Juliska nénit többek között Szemereyné Pataki Klaudia polgármester is felköszöntötte.
2023.06.30

Utolsó munkanapján köszöntek el a nagybetűs Orvostól

„Nem búcsúzunk, hanem köszöntjük.” Ez a mondat pénteken délben többször is elhangzott a Műkertvárosban. A városrész lakói ugyanis meglepetést szerveztek dr. Tóth Mihály háziorvosnak, aki 33 évnyi munka után nyugdíjba ment a helyi rendelőből.
2023.06.03

Újabb Hírös Nagyikat köszöntöttek

Hatodik alkalommal osztottak tanúsítványt a frissen végzett Hírös Nagyiknak a CédrusNet Kecskemét Programban. Van, aki hamarosan nagymama lesz, más friss dédnagymama, de olyan is akadt, aki tanulni szeretne, vagy még keresi az útját, de egy dolog közös volt bennük: érdeklődve várták a képzést, nyitottak voltak az új ismeretekre.