Címke: MetroPOLICE Filmfesztivál
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.09.25

Az Éger és a Starter nyerte el a MetroPOLICE Filmfesztivál fődíját

Szeptember 21. és 24. között zajlott a MetroPOLICE Filmfesztivál a Hírös Agóra Otthon moziban, melynek díjátadóját vasárnap este tartották a filmszínházban. A háromtagú zsűri (Kriskó János, televíziós szerkesztő, Ulrich Gábor, Balázs Béla-díjas animációs filmrendező és Dezső András, író, újságíró) döntése alapján a legjobb nagyjátékfilm Nagy Borús Levente Éger című filmje, a legjobb rövidfilm pedig Dóczé Péter Starter című alkotása lett.
2023.09.22

Elindult a MetroPOLICE Filmfesztivál

Hazai filmpremierrel és közönségtalálkozóval kezdődött a MetroPOLICE Filmfesztivál tegnap este az Otthon moziban. A négynapos fesztiválra tíznél is több izgalmas és friss versenyfilm érkezett. A nyitónap vendége Nagy Borús Levente rendező, forgatókönyvíró és Szilágyi Csenge, a film egyik főszereplője voltak, akik az előadás végén hosszan beszélgettek a vendégekkel.
2023.09.21

Megelőzési Mozaik a fiatalokért

Megelőzési Mozaik címmel háromnapos rendezvényt szervezett a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Az esemény nyitónapját ma tartották a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban, ahol előadások és workshopok várták a rendőrség szakembereit.
2023.09.20

Hazai premierfilmmel indul csütörtökön a MetroPOLICE Filmfesztivál

Igazi csemegével, egy országos premierrel és közönségtalálkozóval nyit a Hírös Agóra Otthon mozi első filmfesztiválja. Az Éger című magyar bűnügyi filmet a kecskeméti közönség már szeptember 21-én láthatja. Ám nem ez lesz az egyetlen izgalmas versenyfilm a fesztivál 4 napja alatt. Mint ahogy kísérőprogramokból is igen színes kínálat ígérkezik.
2023.08.31

Szeptember 7-ig lehet nevezni a MetroPOLICE Filmfesztiválra

MetroPOLICE néven egyedülálló bűnügyi filmfesztivált szervez a kecskeméti Hírös Agóra Otthon mozi szeptember 21-24-én. Nevezni magyar vagy magyar koprodukcióban készült alkotásokkal lehet, nagyjátékfilm és kisjátékfilm kategóriában szeptember 7-ig. A filmfesztivállal kapcsolatban Csenkiné Túri Edit, az Otthon mozi vezetője adott interjút a Kecskeméti Televíziónak.