Címke: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Vármegyei Szervezete
Keresés
Dátum választó
Rendezés
79 találat
2024.03.06

Gazdafórumot tartottak Kerekegyházán

Országos fórumsorozatot szervez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. Az összes vármegyét érintő roadshow célja megismertetni a gazdálkodókkal az új Közös Agrárpolitika Stratégiai Terv keretében hamarosan megjelenő pályázatokat. Bács-Kiskunban három fórumot tartanak, az első kedden délután volt Kerekegyházán.
2024.02.29

Jakabszálláson rendezték meg a 3. REL Expót

Jakabszálláson rendezte meg ma a Rövid Élelmiszer-ellátási Lánc Expót és Konferenciát a Kislépték Egyesület. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat társszervezésében megvalósuló kiállítás fókusza az ellátási láncokban rejlő együttműködésekre helyeződött, kiemelt szerepet kaptak a mézek, a méhészeti termékek és a gabona értéklánc fejlesztése.
2023.11.16

Falugazdászok segítik a gazdálkodókat

Az őszi magágy-előkészítéssel lassan végeznek a gazdák, és ezzel egyidejűleg folyamatosak a vetések is. A kinti munkálatok mellett adminisztrációs feladatai is vannak a gazdálkodóknak, melyben a kamara falugazdász hálózata segíti őket. Hogy pontosan miben, erről beszélt a Kecskeméti Televíziónak Gáspár Ferenc, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Vármegyei Szervezetének elnöke.
2023.09.08

Magyarok kenyere és Kisasszony-napi terményáldás Kecskeméten

Idén már tizenharmadik alkalommal hirdette meg a Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem programot a Magyarok Kenyere Alapítvány, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. A rendezvénysorozat mai (péntek) kecskeméti eseményét a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Megyei Szervezete tartotta Szent István-szobránál, ahol terményekért és a kenyérért is hálát adtak.