Címke: országos bajnokság
Keresés
Dátum választó
Rendezés
69 találat
2024.03.04

Kecskeméten rendezték a Junior Judo OB-t

Miközben mindenki a felnőtt kvótaszerző versenyekre figyel, Kecskeméten a jövő cselgáncsozói léptek szőnyegre. A kecskemétiek közül Major Ádám volt a legeredményesebb, aki bronzéremmel zárta az országos bajnokságot.
2023.12.04

BÁCSVÍZ-KVSC-s érmek az II. Rövidpályás Utánpótlás OB-n

Szegeden második alkalommal rendezte meg a Magyar Úszó Szövetség a Rövidpályás Utánpótlás Országos Bajnokságot november 29. és december 2. között. A négynapos versenyen az ifjúsági, serdülő és gyermek korosztály úszott együtt. Az előfutamok az összes évjárat egybevonásával zajlottak, majd este korosztályos döntőket rendeztek. A BÁCSVÍZ KVSC csapata 14 fővel indult és eredményes négy napot teljesített. Összesen 14 döntős helyezést értek el, melyből 2 alkalommal sikerült a dobogóra is felkapaszkodni.
2023.11.19

Kecskeméti sikerek a súlyemelő ob-n

Kecskeméti és debreceni sikerek, köztük utánpótláskorúak győzelmei jellemezték a súlyemelők országos bajnokságának első, szombati napját Nyíregyházán. A Kecskeméti TE versenyzői közül Árva Cintia, Tóth Adrienn és Nagy Noel is országos bajnok lett.
2023.07.03

Két kecskeméti bringás, három érem az OB-n

Ismét Debrecenben rendezték meg az országúti kerékpárosok legnagyobb és legjobban várt megmérettetését, az országos bajnokságot. Időfutamon Farkas Janka (WU19) és Gáspár Levente (Master2) bronzérmes lett, majd országúton Farkas Janka megszerezte korosztályában a női bajnoki trikót.
2023.06.16

Márton János és a szenior csapat is 3. helyezett a triatlon OB-n

2022.06.10-én szombaton rendezték Keszthelyen a középtávú triatlon (1900m úszást 90km kerékpározást és 21,1km futás) Országos Bajnokságot, ahol 500 főt meghaladó mezőny állt rajthoz. Egyesületünk sportolói közül négyen vállalták a megmérettetést, és azzal a céllal érkeztek a versenyre, hogy megpróbálják egyéni legjobbjaikat teljesíteni.
2023.05.27

Megrendezték a Para Boccia OB első fordulóját

A Para Boccia Országos Bajnokság első fordulóját rendezték meg a Mercedes-Benz Gyár Kecskeméti Mozgáskorlátozottak Sportegyesülete és a Magyar Para Boccia Szövetség szervezésében a Kecskeméti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornacsarnokában. A szombati versenynek igen nagy tétje volt, hiszen a jó szereplésének köszönhetően nemzetközi versenyekre juthatnak ki a legjobb parasportolók.
2023.02.14

Kis Roland három magyar bajnoki címet szerzett az atlétikai országos bajnokságon

Február 4-én és 5-én rendezték meg Budapesten a BOK-csarnokban, az U16-os fedett pályás atlétikai országos bajnokságot, amelyen Kis Roland, a Kecskeméti Sportiskola - KARC versenyzője három magyar bajnoki címet szerzett. A kiskunfélegyházi atléta, edzőjével együtt naponta ját át Kecskemétre, az Atlétikai Stadionba edzeni. A fiatal atlétának és edzőjének gratulált kiváló eredményéhez Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskeméti Sportiskolát is működtető Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője.