Címke: segítség
Keresés
Dátum választó
Rendezés
65 találat
2023.04.26

Egy földeáki család megsegítéséért fogtak össze kecskemétiek

Egy földeáki család megsegítéséért fogtak össze kecskemétiek. Németh Gábor január elején vesztette el tragikus hirtelenséggel feleségét. A családapa egyedül neveli hatéves és öthónapos gyermekeit. Mivel így dolgozni nem tud, nehéz helyzetbe került. A Hírös városiak azonban nem tétlenkedtek, adománygyűjtésbe kezdtek.
2023.02.16

Nagyon fontos a gyermekek biztonsága

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának a munkatársai – a NEBEK Nemzetközi Bűnügyi Igazgatóság Körözési Nyilvántartó és Szakirányító Főosztály közreműködésével – 2023. február 15-én a kiskorúak körözésével kapcsolatban egyeztető fórumot tartott a városi rendőrkapitányság megelőzési előadóinak.
2023.02.14

NAV: az adózásról mindenkinek

Lépésről lépésre vezeti ügyfeleit az adóügyek megoldásához a NAV. A nav.gov.hu portálon már hozzáférhető az a tudástár, ami a különböző élethelyzetekben leggyakrabban előforduló adóügyekhez kínál érthető, tömör információkat, és egyes ügyekhez kapcsolódó, elektronikus ügyintézési felületeket is.
2023.02.07

Csütörtök reggelig él a vörös kód - figyeljünk az idősekre!

A hideg idő miatt a kormány három régióban lépteti életbe az úgynevezett vörös kódot. A közép-magyarországi régióban kedd 20 órától csütörtök reggel 8 óráig érvényes az intézkedés. A meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban éjszakánként mínusz 10 fokig vagy az alá is eshet a hőmérséklet. A Kecskeméti Városrendészet ezért fokozottan ellenőrzi a külterületeken él időseket.