Címke: Sirkó László
Keresés
Dátum választó
Rendezés
129 találat
2023.05.09

Sirkó László is KTE szurkoló

A csapatszellemről és az egymás iránti tiszteletről, szeretetről, bizalomról beszél Sirkó László szurkolói videójában. A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze, örökös tagja biztosítja a KTE csapatot arról is, hogy a fiúk hallani fogják a drukkerek hangját.
2023.04.17

Teltház előtt zajlott a 28. Gyermekek a Gyermekekért jótékonysági gála

Teljesen megtelt a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház ma (hétfő) délután, még pótszékekre is szükség volt. A 28. Gyermekek a Gyermekekért gála óriási sikert aratott, minden produkciót vastapssal jutalmazott a közönség. A jótékonysági esten ezúttal is a város ifjú tehetségei mutatkoztak be. A rendezvény bevételét, ahogyan azt már megszokhattuk, a rászorulók támogatására fordítják a szervezők.
2023.04.07

Gyermekek a gyermekekért gála - Horváth Attiláné és Sirkó László a KTV-ben

Április 17 –én újra lesz Gyermekek a gyermekekért gála a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban. A rendezvényen ezúttal a város ifjú tehetségei mutatkoznak be. Az est bevételét rászorulók támogatására fordítják a szervezők. A gála két főszervezője az idén 30 éves Városi Szociális Közalapítvány elnöke Horváth Attiláné, valamint Sirkó László színművész volt a KTV csütörtök esti vendége.
2023.02.24

Megrendítő megemlékezés a kommunizmus áldozatairól a Lestár téren

Megrendítő megemlékezést tartottak péntek délelőtt a kommunizmus áldozatairól a Lestár téri kopjafánál, az egykor ÁVH-központként működő, a népnyelv által "kékítő háznak" nevezett épület előtt. A KDNP által szervezett megemlékezésen dr. Latorcai Csaba miniszterhelyettes beszédében párhuzamot vont a kommunizmus és a jelenlegi nyugat-európai balliberális politika között.