Címke: Szalay-Bobrovniczky Vince
Keresés
Dátum választó
Rendezés
307 találat
2023.09.20

Szalay-Bobrovniczky Vince: kiugróan eredményesek a vármegye civil szervezetei

Országos viszonylatban is kiemelkedő összeget, közel 2 milliárd forintot tudtak lehívni a 2023-as pályázati ciklusban a Bács-Kiskun vármegyei civil szervezetek. Mindezt Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára mondta a mai Civilinfó-NEA 2024 konferencián. A rendezvényen a jövő évi pályázatokról is szó esett, valamint átadták a vármegyei elismeréseket.
2023.04.04

Tovább a szentírási közös úton: a hit és a Biblia erejét hangoztatták a konferencia megnyitóján

A hit, a Biblia és az ökumenikus összefogás erejét hangoztatták kedd délelőtt a Tovább a szentírási közös úton című konferencia megnyitóján a köszöntőt mondó világi és egyházi méltóságok. A prof. dr. Róna Tamás főrabbi vezette Magyarhoni Zsidó Imaegylet és a Weisz Péter elnökletével működő Barankovics Izraelita Műhely által szervezett nagyszabású, egész napos konferenciát a Kecskeméti Zsidó Hitközség Nagykőrösi utcai dísztermében nyitották meg, majd a résztvevők átvonultak a református Újkollégium épületébe, ahol a konferencia késődélutánig folytatódik rövid előadásokkal és két kerekasztal-beszélgetéssel.
2023.01.25

Továbbra is a Főnix Egyesület koordinálja a Bács-Kiskun Vármegyei Civil Közösségi Központot

A Bács-Kiskun Vármegyei Civil Közösségi Központot a következő három évben is a Főnix Kulturális és Ifjúsági Egyesület fogja koordinálni. Ünnepélyes keretek között került sor a címbirtokosi oklevél átadására, melyet Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztertől vehetett át az egyesület elnöke, Szedmák Tamás.