Címke: Szilágyi Róbert
Keresés
Dátum választó
Rendezés
37 találat
2023.12.08

Megnyílt a vacsiközi posta

Megnyitotta kapuit az új vacsiközi posta. A városrészben élők így már az ünnepi időszakban is elérhetik a legfontosabb postai szolgáltatásokat. A mai ünnepség után már használatba is vették a helyiek a postát, leveleket adtak fel, csekkeket fizettek be.
2023.09.25

Buli, PostaPont, közösség, Hunyadiváros

Hétvégén tartotta a városrész legnagyobb ünnepét Hunyadiváros. A programban nem csak felavatták az új Postapontot a közösségi házban, hanem a közösségteremtő munka elismeréseként díjakat is átadtak. Bőven volt miről beszélgetni vendégeinkkel.
2023.09.13

Újra nyit a posta Hunyadivárosban és Vacsiközben is

"Kecskemét, ahogy sok mindenben, úgy a posták kérdésében is megnyugtató, előremutató megoldásokat talált" – adta hírül Facebook-oldalán Szemereyné Pataki Klaudia polgármester a Gázló utcai posta szeptember 13-ai bejárása után. Két városrészben, a Hunyadivárosban és a Vacsiközben is újra igénybe vehetik majd a lakók a postai szolgáltatásokat. A két PostaPont működtetését az „Akikért a déli harang szól a Hunyadivárosban Egyesület” látja el, mindkét helyen ugyanazokkal a szerződéses feltételekkel.
2023.04.03

Pászti András és Szilágyi Róbert a Hunyadivárosi Közösségi Ház megszületéséről

Kicsivel több mint egy évvel kezdődtek meg azok a munkálatok, amelyeknek gyümölcsét mától hivatalosan is élvezhetik a hunyadivárosiak. Az egykori 80 négyzetméteres 110 éves közösségi házból egy 300 négyzetméteres épületkomplexum alakítottak ki, amit ma délután adtak át. Az épület történetéről, a felújítás nehézségeiről és a jövő feladatairól Pászti Andrással, a városrész önkormányzati képviselőjével és Szilágyi Róberttel, az Akikért a déli harang szól a Hunyadivárosban Egyesület vezetőjével beszélgettünk a KTV Kiemelő magazinjában.