Címke: Szórakaténusz
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2023.06.10

Grabóka - Új időszaki kiállítás nyílt a Szórakaténuszban

A szecesszió világnapja alkalmából szombaton megnyílt a „Grabóka – Szecessziós kincsek Grabowieczky Leon játékműhelyéből” című időszaki kiállítás a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhelyben. Az egész napos esemény programjai a felújított kecskeméti Városháza megnyitó ünnepségsorozatához kapcsolódnak, egyaránt nyújtva kulturális kikapcsolódást felnőtteknek és gyerekeknek.
2023.06.09

Szecessziós kincsekből nyílik kiállítás a Szórakaténuszban

A Szórakaténusz Játékmúzeumban és Műhely is csatlakozott "AZ ÉN VÁROSHÁZÁM. A TIÉD. A MIÉNK." című programsorozathoz. A szecesszió világnapja alkalmából június 10-én megnyílik a „Grabóka – Szecessziós kincsek Grabowieczky Leon játékműhelyéből” című időszaki kiállítás az intézményben. Ezzel kapcsolatban beszélgetünk Bognár Gabriellával a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely osztályvezetőjével.
2023.03.24

Tavaszi fesztivál: hétvégi záró programok és tovább futó kiállítások

A hétvégén izgalmas programokkal zárul a 38. Kecskeméti Tavaszi Fesztivál. Péntek este táncház, szombaton újcirkusz-előadás és szabadtéri programok várják az érdeklődőket. A SZÍN-TÁR, néhány nappal túlnyúlva a tavaszi fesztiválon, szerdáig várja a színház szerelmeseit színművészeti egyetemi társulatok előadásaival, a Bozsó Gyűjteményben nyílt festészeti kiállítás pedig egészen május 7-ig megtekinthető. A Nemzetközi Kerámia Stúdió és a Népi Iparművészeti Gyűjtemény kiállításai, valamint a Hírös Agóra két további tárlata is várja az érdeklődőket.
2023.01.31

Nyit a Cifrapalota és a Szórakaténusz

A téli bezárás után újranyitnak Kecskemét nagy kulturális intézményei. Február 1-jén a Cifrapalota, február 7-én pedig a Szórakaténusz tárja ki kapuit a látogatók előtt, programokból pedig nem lesz hiány.