Címke: Üzleti Élet Jótékonysági Bálja
Keresés
Dátum választó
Rendezés
82 találat
2024.02.29

Megjelent a legújabb Gazdasági Ablak

1,5-1,5 millió forintot adott át február 23-án a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara két gyermekek védelmével, támogatásával foglalkozó szervezetnek. A kamara által szervezett Üzleti Élet Jótékonysági Bálján befolyt összeget az Élethinta Közhasznú Alapítvány, valamint az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa kecskeméti központjának javára ajánlották fel.
2024.02.23

Átadták az Üzleti Élet Jótékonysági Báljának adományait

Másfél-másfél millió forintot adott át ma (pénteken) délelőtt a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara két gyermekek védelmével, támogatásával foglalkozó szervezetnek. A kamara Üzleti Élet Jótékonysági Bálján befolyt összeget az Élethinta Közhasznú Alapítvány, valamint az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa kecskeméti központjának javára ajánlották fel.
2024.01.27

Idén is jól sikerült a jótékonysági kamarai bál

Közel kétszáz üzletember és közéleti személyiség vett részt azon a jótékonysági bálon, amelyet a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezett szombat este. A vállalkozókat támogató köztestület rendezvényének a Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont adott helyet. Az 1998 óta kétévente megrendezésre kerülõ rendezvény bevételébõl az Élethinta Közhasznú Alapítványt és az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa kecskeméti központját támogatják.